Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Kymco / Vs: Sähköt katosivat Like 4t 2011
« Uusin viesti kirjoittanut Coastside tänään kello 15:41 »
Maadoituksella. Koeta jollain johdolla tehdä se. Akku-moottori runko.
2
Kymco / Sähköt katosivat Like 4t 2011
« Uusin viesti kirjoittanut Erkki tänään kello 15:25 »
Ajoin Likellä lenkin. Ajon aikana kaikki sähköt katosivat. Mistä aloittaisitte vian etsinnän, mikä/mitkä olisi helppo tarkistaa. Akku on syksyltä -19.
Poljinkoneisto näköjään toimii ja käynnistyy sillä, eli mahdollinen uusi omistaja ei tarvitse peräkärryä matkaan, joka on hyvä uutinen, luulin sen olevan rikki kun huollossa valittelivat sen jumittavan.
3
Epoksilaminaattin tekoa valmistelen. Teleskooppiseisontatuki on ollut suunnitteilla jo aiemminkin, mutta nyt on putket tehdä se Laminaatti siksi että sen voin tehdä kotona. Kanttiputket sopii paremmin lukituksen vuoksi ja sopiva putkipari on sattumalta hankittuna.

Mekanismi on niin simppeli kuin olla voi. Kallistan skodea ja  teleskooppi liukuu ulos ja jousitappi lukitsee sen. Sopivin portain saan nostettua saman mitä nykyisellä 16 cm korkealla pukilla. On kevyempi kuin skoden oma jalka ja aina mukana.

Katselen hintoja ja päätän kelpaako lasikuitu. Malliksi on lasituinen mopivarsi joka on erittäin taivutusjäykkä vaikka on 1,3 mm seinämällä.
4
250cc-400cc skootterit / Vs: Vespa 300 HPE kokemuksia ?
« Uusin viesti kirjoittanut Partanen tänään kello 11:09 »
Mun käsittääkseni ne jättää tehtaalla sen kalibroimatta, ja ovat siirtäneet sen jälleenmyyjien vastuulle, eli luovutushuoltoon.
5
Se on alunperin ns. uiva holkki,
pyörii akselilla ja kopassa.   
6
Eiköhön se irtoa, mutta kopan reikä on soikeaksi kulunut. Ratas haukkaa koppaan kiinni, kun polkaisee.
7
Aprilia / Derbi / Gilera / Piaggio / Vespa / Vs: Starttimoottori ei pyöri.
« Uusin viesti kirjoittanut Coastside tänään kello 08:43 »
Akulta suoraan johto startin liittimeen tai solenoidin startin johdon liittimeen. Maadoituksen varmistaminen. Sulakkeen tarkistus. Jarrukahvakytkinten ohitus. Toimivat jos jarruvalo syttyy.
8
Aprilia / Derbi / Gilera / Piaggio / Vespa / Starttimoottori ei pyöri.
« Uusin viesti kirjoittanut Vesako tänään kello 07:07 »
Huomenta. Vespa sprint 50 -14 starttimoottori ei sano mitään.
Mistäpäin aloittaisin vianetsinnän?

Ollut talven ulkona mutta hyvin säältä suojattuna, akku ladattu.
9
Laakeriholkkeja saa. Saako sen holkin irti?
10
Mitä liimaa tai täyteainetta voisi käyttää Piaggion väljistyneeseen käynnistinpolkimen holkkiin. Ei viitsisi heittää osaa romunkierrätykseen.
Koneistamossa osaavat kyllä porata se kopan reiän pyöreäksi ja sorvaavat siihen isomman holkin. Se maksaa kuitenkin enemmän kuin uusi tai ehjä käytetty kansi. Jos laittaisi holkin kemiallisella metallilla kiinni koppaan, toimisiko se?
Sivuja: [1] 2 3 ... 10