Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Varttilitra Vespaa

Aloittaja lehtijussi, 01.01.08 - klo:14:30

« edellinen - seuraava »

oskuk

#1080
Hmm. Öljynvaihto. Laitoin mielestäni liian vähän öljyä, kun ajattelin että osa menee kuitenkin uuteen öljysuodattimeen, jonka jälkeen vasta näkee paljonko lisätään. Tänään tilanteen kurkkasin kylmästä skootterista ja öljyä liikaa?? Höh.

Edit:
Päättelen etten saanut likikään kaikkea vanhaa vaihdossa ulos. Joten käynnistän vielä kerran, käyttelen vähän ja sitten tarkistan puolen tunnin päästä  -jos edelleen liikaa, pitää keksiä metodi saada sitä hiukan pois....

Palosella

Samalla tavallahan sitä saa pois kun ruohonleikkureistakin. Tikku pois ja kallistaa niin paljon että täyttöreijästä valuu öljyä. Toki kannattaa joku astia laittaa alle ettei maahan päästä :D

Toki sen saa siistimmin vaikka desin lääkeruiskulla imettyä

oskuk

Juupa, pitäs vaan hankia se rusku ensin, vanha jarrunesteenvaihtosysteeminkin on hävittänyt käypäiset osansa...

Jos innostuisi vaihtamaan peräöljyt niin siinähän olisi sitten astioita ja lientä toimitettavaksi taas kaatikselle, desiä metka kuskata ;-)
-vaikka järkevä antaisi huollon vaihtaa peräöljyt, samalla kun takarengas vaihtuupi.

oskuk

Tuli kurkattua parin päivän jälkeen öljyt uudestaan. Nyt ollaan maksimissa. Merkillistä. Mutta kelpaa.

Kiinanpakettikin saapui. Nyt on logoon teipattu uusi logo, kokeeksi punainen, lisäksi melko mauton tankinkorkkikin laitettu.
Uusi kassikoukku asennettu. Sen kanssa oli (minulle) yllättävä ongelma, kun ei enää ohjauslukko toiminut. Mutta plastiikoiden udestaanasennus, ja varsinkin se että hanskalokeron "suuri ruuvi" tulee laitettua ensin hyvin kohdalleen, ja laitetua se ohjauslukko sen jälkeen päälle, jelppasi.