Skootterini.com -sivuston keskustelualueen päivityksien yhteydessä osa alueista rajattiin vain rekisteröityneiden jäsenten käyttöön. Jatkossa vain rekisteröityneet jäsenet pääsevät lukemaan ja kirjoittamaan seuraaville alueille:

1. Naisten nurkkaus
- Naisten oma nurkkaus (tarkoitettu vain naisjäsenten keskinäiseen keskusteluun)

2. Yleinen muihin luokkiin kuulumaton keskustelu
 - Yleinen keskustelualue
 - Esittele itsesi ja ajokkisi
 - Omat projektit
 - Ajoreitit

Voit rekisteröityä keskustelualueen jäseneksi: Täältä.

Skootterini.com -sivuston keskustelualue tarjoaa mahdollisuuden asialliseen keskusteluun moposkoottereista, skoottereista, kaikesta niihin liittyvästä ja vähän muustakin. Keskustelualueesta on kasvanut nopeasti suosittu tiedonvaihtamiskanava harrastuksen syventämiseksi, tai ihan vain yleisen tiedon etsimiseksi. Mikäli haluat tarjota muille skoottereihin liittyvää asiantuntemusta, kysyä skoottereista, tai vaikkapa vain kertoa skootterilla ajetuista matkoista niin muista rekisteröityä keskustelualueen käyttäjäksi! Skootterini.com tarjoaa myös naisille oman keskustelualueen!

Vain rekisteröityneillä käyttäjillä on mahdollisuus kirjoittaa keskustelualueelle ja samalla näytät muillekin, että meitä skootteriharrastajia on liikenteessä jo paljon. Olitpa sitten harrastusta aloitteleva tai asiantuntija, niin liity mukaan Skootterini.com -yhteisöön!

Samppa