Yleistä

Skootterini.com järjestää kaikille avoimen valokuvauskilpailun 20.6 - 31.10.2011 välisenä aikana. Valokuvauskilpailuun käy mikä tahansa valokuva, joka sisältää sivuston teeman mukaisesti skootterin. Emme etsi valokuvia pelkistä skoottereista vaan kuvia joiden teemaan sisältyy skootteri! Kuva voi olla tilannekuva tai lavastettu ja luovuutta kannattaa ehdottomasti käyttää. Kuvaa voi olla myös käsitelty kuvankäsittelyohjelmalla, kunhan kuva on silti luonnollinen ja realistinen. Valkouvauskilpailu on jatkoa vuonna 2010 toteutetulle vastaavalle kilpailulle.

Kuvien lähettäminen

Kilpailuun voi lähettää ainoastaan valokuvia, joihin lähettäjällä on kaikki oikeudet. Kilpailukuvan tulee siten olla juuri Sinun ottamasi. Mikäli kuvassa esiintyy keskeisesti muita henkilöitä, tulee kuvaajalla olla henkilöiden suostumus kuvan julkaisemiseen. Kilpailuun voi osallistua 1-5 digikuvalla (vaakakuva) ja kuvat tulee tallentaa mahdollisimman tarkkoina "isoresoisina" .jpeg -kuvina. Teknisesti heikkolaatuisia kuvia emme voi kilpailuun painoteknisistä syistä kelpuuttaa. Kuvien ei tarvitse olla ennen julkaisemattomia, kunhan omaat kuvien käytön täydet oikeudet. Kuvat tulee lähettää sähköisesti viimeistään 31.10.2011 mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Jokaisen kuvan yhteydessä tulee mainita kuvaajan ja siten oikeuksien omistavan henkilön nimi sekä mahdollisesti myös kuvassa keskeisesti esiintyvien henkilöiden nimet ja suostumus kuvan käyttöön. Myös omat kommentit koskien kuvaa, kuvaustilannetta tms. ovat erittäin tervetulleita. Muista myös ilmoittaa täydelliset yhteystietosi mahdollista palkitsemista varten. Mikäli osallistut kilpailuun useammalla kuin yhdellä valokuvalla, niin ainoastaan yksi kuva voi sijoittua valokuvauskilpailun kymmenen parhaimman kuvan joukkoon.

Kuvan oikeuksista

Kuvien lähettämisen jälkeen annat täydet oikeudet kuvien pysyvään ja veloituksettomaan käyttöön osana Skootterini.com -sivustoa ja tuotemerkkiä erilaisissa julkaisuissa yms. Julkaistujen kuvien yhteydesä mainitsemme kuitenkin aina hyvien tapojen mukaisesti kuvanottajan nimen. Kuvia ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Tuomaristo

Skootterini.com -sivuston ylläpitäjistä koostuva raati valitsee kuvista voittajat marras-joulukuussa 2011. Raadin päätöksistä ei voi valittaa. Sivoston ylläpitäjät eivät saa osallistua kilpailuun.

Palkinnot

Suuren valokuvauskilpailun voittaja saa palkinnoksi Canon IXUS 130 digikameran (arvo noin 150 euroa). Kilpailun toiseksi tullut palkitaan 50 euron ja kolmanneksi tullut 20 euron Motonetin lahjakortilla. Sijoille 4-10 yltäneet saavat palkinnoksi 10 euron Motonetin lahjakortin. Voittaneisiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja voittaneiden nimet ja voittajakuvat julkaistaan Skootterini.com -sivustoilla joulukuussa 2011.

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

EDIT: Kilpailu on päättynyt. Voittajakuvat 2011.