EDIT: Kilpailu on pättynyt.  

Yleistä

Skootterini.com järjestää kaikille avoimen valokuvauskilpailun 18.7 - 31.10.2010 välisenä aikana. Valokuvauskilpailuun käy mikä tahansa valokuva, joka sisältää sivuston teeman mukaisesti skootterin. Emme etsi valokuvia pelkistä skoottereista vaan kuvia joiden teemaan sisältyy skootteri! Kuva voi olla tilannekuva tai lavastettu ja luovuutta kannattaa ehdottomasti käyttää. Kuvaa voi olla myös käsitelty kuvankäsittelyohjelmalla, kunhan kuva on silti luonnollinen ja realistinen.

Kuvien lähettäminen

Kilpailuun voi lähettää vain kuvia, joihin lähettäjällä on kaikki oikeudet. Kilpailukuvan tulee siten olla Sinunottamasi. Mikäli kuvassa esiintyy keskeisesti muita henkilöitä, tulee sinulla olla henkilöiden suostumus kuvan julkaisemiseen. Kilpailuun voi osallistua 1-5 digikuvalla (vaakakuva) ja kuvat tulee tallentaa mahdollisimman tarkkoina "isoresoisina" .jpeg -kuvina. Teknisesti heikkolaatuisia kuvia emme voi kilpailuun painoteknisistä syistä kelpuuttaa. Kuvien ei tarvitse olla ennen julkaisemattomia, kunhan omaat kuvien käytön täydet oikeudet. Kuvat tulee lähettää sähköisesti viimeistään 31.10.2010 mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  ja jokaisen kuvan yhteydessä tulee mainita kuvaajan ja siten oikeuksien omistajan nimi, sekä mahdollisesti myös kuvassa keskeisesti näkyvien henkilöiden nimet ja suostumus kuvan käyttöön. Myös omat kommentit koskien kuvaa, kuvaustilannetta tms. ovat tervetulleita. Muista myös ilmoittaa täydelliset yhteystietosi mahdollista palkitsemista varten. Mikäli osallistut kilpailuun useammalla kuin yhdellä valokuvalla, niin ainoastaan yksi kuva voi sijoittua valokuvauskilpailun kymmenen parhaimman kuvan joukkoon.

Kuvan oikeuksista

Kuvien lähettämisen jälkeen annat suostumuksesi kuvien pysyvään käyttöön osana Skootterini.com -sivustoa ja tuotemerkkiä erilaisisa julkaisuissa yms. Julkaistujen kuvien yhteydesä mainitsemme kuitenkin aina hyvien tapojen mukaisesti kuvanottajan nimen.

Tuomaristo

Skootterini.com -sivuston ylläpitäjistä koostuva raati valitsee kuvista voittajat marras-joulukuussa 2010. Raadin päätöksistä ei voi valittaa. Sivoston ylläpitäjät eivät saa osallistua kilpailuun, mutta Skootterini.com pidättää oikeuden varata itselleen halutessaan kaksi omaa valokuvapaikkaa myöhemmin mahdollisesti julkaistavaan Skootterini.com seinäkalenteriin.

Palkinnot

Suuren valokuvauskilpailun voittaja saa palkinnoksi 100 euron S-ryhmän lahjakortin. Kilpailun toiseksi tullut palkitaan 50 euron ja kolmanneksi tullut 20 euron S-ryhmän lahjakortilla. Sijoille 4-10 yltäneet saavat palkinnoksi pieniä Skootterini.com tuotepalkintoja. Kaikkien palkittujen valokuva julkaistaan lisäksi kuukausikuvana mahdollisesti ja riittävän laadukkaan aineiston niin salliessa joulukuussa 2010 julkaistavassa ja myyntiin tulevassa Skootterini.com seinäkalenterissa. Kaikki palkitut saavat luonnollisesti kalenterin veloituksetta. Suureen valokuvauskilpailuun osallistuneiden kuvia tullaan julkaisemaan myös Skootterini.com -pääsivustolla ns. viikon kuva osiossa valokuvauskilpailun päätyttyä. Voittaneisiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja voittaneiden nimet julkaistaan lisäksi Skootterini.com -sivustoilla joulukuussa 2010.

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

EDIT: Kilpailu on pättynyt.