Yleistä tietoa sivustoista

Skootterini.com on vuonna 2007 perustettu suomalainen sivusto, jonka tarkoituksena on edesauttaa moposkootteri- ja skootteriharrastamista kokoamalla kiinnostavaa tietoa yhteen ja samaan paikkaan. Sivusto sisältää mm. yleistajuisia huoltovinkkejä ja ongelmanratkaisuosioita sekä aktiivisen keskustelualueen.

Kaikki pääsivustoilta löytyvä tieto kirjoitetaan täysin puolueettomasti ja harrastetyönä, jollei toisin ole mainittu. Sivuston toiminnan ylläpitokustannuksia katetaan pienimuotoisella mainospaikkamyynnillä. Skootterini.com® on lisäksi sivuston ylläpidon omistama rekisteröity tavaramerkki.

Sivuston ensisijaisia käyttäjiä ovat aktiiviharrastajat eli ne harrastajat, jotka haluavat tietää moposkootteristaan tai skootteristaan enemmän, ja uskaltavat tarvittaessa suorittaa mm. pieniä huoltotoimenpiteitä itse. Toissijaisia käyttäjiä ovat henkilöt, jotka suunnittelevat moposkootterin tai skootterin ostamista ja etsivät tietoa ostotapahtuman tueksi. Sivustoilla vierailee vuosittain yli 200 000 ensikertalaista kävijää.

Mainospaikkamyynti ja yritysyhteistyö

Katamme sivuston ylläpitokustannuksia mainospaikkamyynnillä. Yhden pääsivustomainospaikan hinta on huhti-elokuussa 200 euroa / kuukausi
(+ alv. 24%) ja muina kuukausina 120 euroa / kuukausi (+ alv. 24%).
Voit kysyä mahdollisuutta mainontaan ja muuhun yritysyhteistyöhön lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

"Skootterini.com on Suomen suosituin pelkästään moposkoottereihin ja skoottereihin keskittynyt internetsivusto"

(lähde: Suomen Mediamarkkinointi).

 

Skootterini.com
Ylläpito