Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Speedfight 2 hörähtelee

Aloittaja Pögökuski, 03.07.23 - klo:06:31

« edellinen - seuraava »

Pögökuski

Tosijaan vaihoin 50cc sylinterin pösööni ja nyt ei tahdo käynnistyä millään, bensaa saa, läpät kunnossa ja kunnon kipinäkin tulee, hetken polkemisen jälkeen sylinteristä kuuluu pientä sihinää, avasin pytyn ja palotilassa oli vettä vaikka en edes laittanut jäähdytinnestettä sylinteriin käynnistyksen ajaksi, onkohan kansi löysällä yms?

Pögökuski

#1
Lainaus käyttäjältä: Pögökuski - 03.07.23 - klo:06:31Tosijaan vaihoin 50cc sylinterin pösööni ja nyt ei tahdo käynnistyä millään, bensaa saa, läpät kunnossa ja kunnon kipinäkin tulee, hetken polkemisen jälkeen sylinteristä kuuluu pientä sihinää, avasin pytyn ja palotilassa oli vettä vaikka en edes laittanut jäähdytinnestettä sylinteriin käynnistyksen ajaksi, onkohan kansi löysällä yms?
ja tosijaan palotilassa oli sellasta harmaata vaahtoa vähäsen mutta ei mitenkään runsaasti, jäähdytysletkut eivät olleet edes kiinni käynnistyksen aikana, joten mitenköhän tuonne oikeen sitä vettä pääsee ja kampikammio oli kuiva kuin sahara, kerran lähti ns. Kunnolla käyntiin mutta sitte taas sihisee pytyssä