Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

GY6, starttiratas 7 tai 8 hammasta ?

Aloittaja Kari69, 22.11.22 - klo:09:49

« edellinen - seuraava »

Kari69

Kymcossa hajoaa usein kick-startti. Varaosina on tarjolla 7 ja 8 hampainen ratas. Puolikuuratasta näyttää olevan vain 1 versio. Onko näin? Sopiiko sama puolikuu molemmille. Onko jompikumpi parempi 7 tai 8 hammasta ?

tapiovuorent

Tosiaan , puolikuurattaasta ei mainita kumpi sille käy pariksi 7vai 8 hampainen. Yleisin pikkuratas on 8-H. Puolikuurattaasta on usealla akselipituudella olevia versioita. Kaariosamitat kuitenkin samanlaisia.
Otin kerran mitat molemmista pareista.  8-H ulkohalkaisija 19,5 mm. ja puolikuurattaan mitta akselin reunasta , hampaiden ukoreunaan 37 mm. Vastaavat mitat 7-H 17 mm. ja 39 mm.
Ne puolikuurattaat , mitä olen tilannut , vastaa tuota 8-H parisopivuudessa.
Jos tuota 7-H. käyttää  8-Hampaiselle tarkoitettua puolikuuratasta , niin käsitykseni mukaan hampaat ottavat vain "kärjiltään " kiinni , ja kesto on varmaan lyhytaikainen ja toimivuus huono.
Mielestäni 7 -Hampaisen rikkoutuessa , vaihtaisin sen yleisemmän puolikuurattaan ja sille 8-Hampaisen pikkuttaan , parina.
Saa kommentoida !

Coastside

Fillyssä on muuten samanlainen rattaisto kuin 139qm mutta puolikuun hampaat on koko matkalla. Se ei riko akselirattaan hampaita takapotkussa tai polkimen vapaassa palautumisessa.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04