Kirjoittaja Aihe: projekti kymco super fever 2002  (Luettu 355 kertaa)

Poissa FinShoot

  • Tulokas
  • *
  • Viestejä: 25
projekti kymco super fever 2002
« : 11.08.20 - klo:09:47 »
Moikka kaikille. Ja kiitos että pääsin rekisteröitymään.

Ostin kuukausi sitten kymconi (super fever 2002)
Aluksi ei toiminut ostotilanteessa ollenkaan. Kaveri vaihtoi puolan ja CDI-boksin ja mopu toimi kuin unelma. Käynnistyi startista .

Sitten huomasin että tulpanhattu oli halki kun mopo ei käynnistynyt. No vaihdettiin tulppa ja ja tulpanhattu ja taas lähti käymään tosin polkemalla.

Meni vähän aikaan ja huomasin, että taas tulpanhattu rikki, silloin tajusin että muovi osuu tulpan hattuun kun iskari laskee. No vaihdettiin hattua ja toimi vähän aikaa. Nyt ei meinaa kylmänä lähteä käyntiin millään.

Tilanne nyt:
startti moottori toimii, mutta ei ihan jaksa syttyä, eilen lähti alkuun startista kun irroitin kaasarista letkut ja tarkistin bensan saannin.
Sitten taas ajoin pikkuveljelle jossa olin muutaman tunnin ja ei millään lähde käyntiin. No vaihdettiin puolan johto jossa oli nuusi matalampi tulpanjohto mukana, ei ollut kun yleismallin tulppa  BR8HS, joka laitettiin kiinni ja samalla tyhjensin kaasarin ja imin täyteen, ei ainakaan tunnu imuvuotoa yhtään. Yks Mopojwn kanssa harrastukseksi käynyt sanoi, että vika voi olla kaasarissa?

Piitääkö kaasari avata kokonaan atomeiksi kun sen purkaa? Mitä pitäisi tehdä?

ps. en ole ennen puuhannut näiden kanssa yhtään.

Edit. Tänään lähti käyntiin noin pari kilomertia een sahaamisen jälkeen. Hyvin toimi, mutta sama ongelma kun yritin käynnistää lähti kuitenkin ja ajoin 20 kilometriä kunnes tulppa pamahti. sitten vaihdoin uuden tulpan mutta eilähe käyntiin. Unohdin virrat päälle 4 tunniksi ja akku aivan tyhjä.
« Viimeksi muokattu: 11.08.20 - klo:21:49 kirjoittanut FinShoot »