Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Peugeot

Speedfight 3 2t ac ei ota kierroksia

(1/1)

ErnoL:
Tuli ostettua tyttärelle Speedfight 3 (2t ac) ekaksi skootteriksi ja heti tuli ongelmia vastaan. Ajoin testilenkin oston yhteydessä ja kaikki toimi normaalisti. Ei muuta kuin skode peräkärryyn ja kotia kohti, mutta kotona sitten alkoi ongelmat. Lähtee ihan normaalisti käyntiin kylmänä ja lämpimänä ja käy tyhjäkäyntiä normaalisti mutta ei tahdo ottaa kierroksia eikä jaksa kulkea. Meinaa hyytyä kun painaa kaasun pohjaan ja ei tahdo jaksaa kulkea. Ainakaan lämpimänä, pitää testata vielä uudelleen kylmänä. Paljonko tällaisen pitäisi kiertää normaalisti?

Skootteri on seissyt tallissa pari vuotta ja on käytetty satunnaisesti. Äkkiseltään kuulostaisi bensapuolen ongelmalta, mikähän olisi oikea järjestys alkaa vikaa etsimään? Voiko olla kuljetuksen aikana lähtenyt moskat liikkeelle ja tukkineet kaasarin? Ryypyn jumitus kenties?

vm. 2013 ja ajettu reilut 7 tkm. Täysin vakio laite.

Coastside:
Vanha bensa on voinut tukkia pääsuuttimen. Se hyytelöityy. Kaikki bensa vaihtoon ja kaasarin putsaus.

ErnoL:
Mikähän on kätevin tapa tyhjentää bensatankki? Onko noissa mitään pohjaproppua?

konenikkari:
Tankista bensapumpulle menevän letkun kun irroittaa pitäis tyhjentyä.

Siinä samalla voi vaikka uusia tuon suodattimen  :)

ErnoL:
Kaasari putsattu ja tuoretta bensaa laitettu tankkiin. Ongelma jatkui alkuun mutta kun vaihdoin tulpan niin alkoi kiertää kutakuinkin normaalisti. Seosruuvin kanssa oli hieman hakemista. Jos ruuvia avasi sen 1 1/2 kierrosta auki niin meinasi hyytyä kun käänsi kaasua. Parhaiten toimi kun avasi vain 1/2 - 3/4 kierrosta auki. Kulki kyllä tasaisella sen reilu 50 mittarinopeutta.

Paljonko tuon pitäisi kiertää vakiona? Paikallaan otti melkein 8000 ja mäissä laski johonkin 6500 tuntumaan. Ei ole hirveästi skoottereista kokemusta niin ei ole kunnon vertailupohjaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta