Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > Yli 400cc skootterit

Maxin lukitus

(1/2) > >>

HiTec:
Ei muuten yhtään pöllömpi ajatus tuossa uudessa TMaxissa, kenties helpohkosti sovellettavissa myös muissakin ihan perinteisellä riippulukollakin :)

https://www.is.fi/autot/art-2000006454524.html

--- Lainaus ---TMAXeja on ilmeisesti varastettu Euroopassa niin paljon, että Yamaha on tehnyt skootterista lähes varastamattoman. Kun sen nostaa keskituelle, voi keskituen lukita asentoonsa sähköisellä lukolla. Takapyörä pysyy ilmassa, eikä skootterilla voi ajaa, eikä sitä voi työntää.
--- Lainaus päättyy ---

Palosella:
Espanjassa jne. noita T-Maxeja on lähes joka parkkipaikalla, eli aika suosittu laite siellä. Ihmekään jos lähtee rosvojen matkaan niitä.

Tuota kulutuksen moittimista vähän ihmettelen, millähän mopolla toimittaja on ajanut, jos tuo 4.8l/100km kulutus on paljon 560cc skootterille. Johan se mun yksipyttyinen 300cc Kymcokin vei reilu 4 litraa satkulle muistaakseni.

Coastside:
Minulla on ollut mopossa jo vuosia keskituen asentolukitus, tosin nostoa varten, Muutos yleiseksi lukitukseksi vaatii vain sen pultin vaihdon erikoiskantaiseksi joita jo hankin.

kestosippi:
Minä olen Sateliksen lukinnut vahvalla ketjulla autopaikalleni lämmitystolpan tyveen paksulla ketjulla ja isolla Abloy-munalukolla jarrulevyyn.

jalat:
Minulla 500cc kohta 20 vuotta vanha aprilia Atlantis ja kulutus 3.8l/100km kun heitin kevään ensilenkin. Sikäli 20v uudemmassa odottaisin pienempää kulutusta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta