Kirjoittaja Aihe: Suzuki Love  (Luettu 168696 kertaa)

Poissa Kytölä

  • Tulokas
  • *
  • Viestejä: 39
Vs: Suzuki Love
« Vastaus #315 : 04.04.17 - klo:17:56 »
Moro moro!
Viimekerrasta onkin jo aikaa ja Love kerännyt kilometrejä kiitettävästi. Keväällä alkoi heti ongelmat: kun mopon laittaa käymään, niin kuuluu metallinen kolahdus ja mopo nykäisee ja lähtee liikkeelle. Vaihteisto on auki tällä hetkellä. Vaihdeakselin ketjurattaan kumirengas on ainakin lähtenyt kävelemään, voisiko se olla syypää.
Entäs missä Loven vaihteistossa on pieni lukkotappi? Ilmeisesti liittyy ensiökytkimeen, mutta missä sijaitsee, killui irtonaisena öljyn seassa. Kiiitos jo etukäteen.

Jos laitat kuvat osista niin voin auttaa. Just kasailin pari vaihteistoa niin on tuoreessa muistissa.
Suzuki Love  '84
Suzuki R  '89
Suzuki PV  '92
Honda Dax ST70 '82

Poissa cosmok

  • Tulokas
  • *
  • Viestejä: 4
Vs: Suzuki Love
« Vastaus #316 : 01.04.19 - klo:18:43 »
Hyvää kevättä kaikille. Viisi vuotta lepäsi Loveprojekti ja nyt vien sitä päätökseen.
Käytin paperittomana katsurilla ja kilpi komeilee nyt paikallaan. Kaasarin purin taas kerran ja unohtunut kaikki viisi vuotta sitten opittu. Hyvät ja havainnollistavat kuvat ovat kadonneet täältä johonkin, eli toivoisin kuvia avuksi tuohon ryyppyyn..
Lämmetessään tukahtuu todella pahasti. Laitoin kuparitapin ja sylinterin väliin pienen jousen, koska oli noin 4mm väljä pituussuunnassa, ja piitahnat väliin. Ongelma ei parantunut, vaan pitää purkaa tuo uudelleen. Saattaahan olla että olen kasannut sen väärin silloin viisi vuotta sitten...
Eli jos jollain vaan löytyy ryyppyyn liittyviä kuvia oikeasta kilkkeiden järjestyksestä niin olisin kiitollinen.
Ja kuuluuko sen kuparitapin olla niin väljä siinä kaasarin ja sylinterin välissä?? Eli pahentaako tuo jousi siellä välissä jotenkin tilannetta? Koska nythän jousi painattaa tappia kaasaria päin.
Ps. Oli muuten 500m2 halli savusta sinisenä kun tuota kaasuttelin lämpöiseksi :D