Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Sähköskootterit, onko niistä mihinkään?

Aloittaja Michel de, 07.01.15 - klo:13:21

« edellinen - seuraava »

Michel de

En ole huomannut tätä aihepiiriä koskevaa keskustelualuetta, joten päätin lisätä. Joitakin sähköskoottereita on tullut ja tulossa markkinoille. Niistä useimpiin riittää A1-ajokortti. Rajallinen toimintasäde, puutteellinen latauspisteverkko ja korkeahko hinta asettavat rajoitteita hankinnalle. Alla linkit muutamaan sähkövempeleeseen. Vähän keskeneräistä teknologiaa tämä vielä lienee. . .mm. KTM päätti olla tuomatta jo pitkälle kehitettyä sähköskodea markkinoille (virallinen syy: konsepti ei sovi KTM-brändin imagoon).

BMW C Evolution:
http://www.bmw-motorrad.fi/com/en/index.html?content=http://www.bmw-motorrad.fi/com/en/urban_mobility/C_evolution/cevolution_overview.html&notrack=1   

Honda EV-neo:
  http://world.honda.com/EV-neo/concept/index.html

Gogoro:
http://www.gogoro.com/#/faster

eSchwalbe (DDR-nostalgiaa, projekti vähän viivähtänyt):
http://www.efw-suhl.de/

Coastside

Uusia akkuja on lupailtu tulevan joiden energiatiheys on suurempi ja lataus nopeampi. Nyt voi olla aika hankkia ja hankkii paremmat akut.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

pekpel

Oliskohan LiFePO4 akut parhaat ?
Ottavat vastaa suurta latausvirtaa ja jos skopan elektroniikka osaa käyttää moottoria laturina moottorijarrutuksessa niin ajomatkahan vaan pitenee..
Kävihän regatassa joskus joku isompi sähköskopa kevään ekoilla kaffeilla.. Iso kilpi siinä ainakin oli skopan merkkiä en enää muista..
Oli kaveri lipannutkin kun kaasutteli liikaa hiekkaisessa mutkassa, onneksi vain pari pientä naarmua tuli katteisiin..
En ole oikeassa, mutta en väärässäkään..

jarez

Lämmin suositus tällä vuosikymmenellä NIU:lle. Omistin itse tuollasien M+ Liten talven yli ja nyt Super Soco CUx alla joka NIU:uun verrattuna huomattavasti "sporttisempi" ja vakaampi ajaa 12 tuuman vanteiden ansiosta.

Ainoa miinus Super Soco CUx:ssä on lataavan moottorijarrun puute, eli hidastusenergiaa ei saa ladattua moottorijarrutuksessa takaisin akkuun. Tästä syystä realistinen toimitasäde 50km nurkilla. NIU:lla taas vastaavasti M+ lite : 65km +/- ja M+ Sport : 80km +/-