Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Löytyykö apuja Helkama (Huatian? Baotian?) ongelmaan

Aloittaja kerhoukkonen, 18.06.10 - klo:22:19

« edellinen - seuraava »

-Jarkko-

Lainaus käyttäjältä: pekpel - 20.06.10 - klo:20:08
Tenttaa teini, millä on tankannut ja putsaa kaasari.
Oli samantapainen tapaus ilman kilkatusta hoidossa, ei tyhjäkäyntiä mutta kaasulla pystyi ajamaan sen 500m ja siihen jäi. Odotus ja taas mentiin se 500m.

Syy: kaasarissa hyytelömäinen tukos kun oli tytteli tankannut "kaverin" "skootteribensaa", olikin ollut oman tallin ruohonleikkurille tarkoitettua 2% rasvabensaa.
Miksei voi reilusti sanoa että tarviin bentsiiniä, pitää päästä poikiin?
Ja oli ovelus napannut mittarinvaijerin irti ettei vanhemmat päässeet tarkastamaan ajokilometrejä... Voi rakkautta, voi mitä se teettää.

4 t motti ei siedä rasvaa bensassa yhtään, alle 300 km ja kaikki moottorin sisällä ihan sikana mustassa ihanassa töhnässä, on kokemusta, jopa tarkoituksella koitettiin pitkällekkö pääsee.

Oireet: Ei tyhjäkäyntiä, pysyy käynnissä kaasulla, matka katkeaa kohta.
Kilinään voi olla jopa niin yksinkertainen asia kuin karstoittuminen kyseessä.
Jos kerran pakoputki on saanut kunnon pusun, niin on mahdollista karstan kertyminen venttilleihin ja moottoriin.
Silloin ei auta kuin kansi auki ja putsaus, minimissään.

Itse veikkaisin että kaasarin puhdistus auttaa ainakin osaan oireista ja puhdista tankki samalla.

Siis mitä? Kyllä ruohonleikkuri kummasti polttaa 2T bensaakin, savuttaa mutta toimii normaalisti ja on 2T bensanjämiä kaadettu mankin tankkiinkineikä ongelmia ollut.

elegance50

#16
Joo saapi olla kyllä aika rankka seossuhde jos noin karstaa nyky 2T öljyllä... Ottomoottorin periaatteeseen kuuluu polttaa öljykalvoakin sylinteristä ja venttilien varsien sama päälle. Epäilen tuota juttua kovin..
prööööö töt töt boo klonks mitä ny justha mä sen korjasin...--> työntämään...jokainen laite vaatii joskus...herrrrrrmoja..!!! -Anssi Asentaja-

yamaha

jos laittaa öljy bensaa nelariin saattaa tulppa rikkoontua itselläni on joskus käynyt näin. puhdasta nelariin ja 2t omaa bentsiiniä ;)

elegance50

Noh jospa pysytään asia linjalla ja omat aiheensa omissa ketjuissa...toivotaan vaan että tämänkin aiheen aloittaja saa laitteensa kuntoon ja pääsee teini taas viettämään kesää toimivalla mopedillaan.
prööööö töt töt boo klonks mitä ny justha mä sen korjasin...--> työntämään...jokainen laite vaatii joskus...herrrrrrmoja..!!! -Anssi Asentaja-

tommi

Jos on pakoputki ajettu läjään niin tuskin kannattaa takuuhuoltoon viedä.. Kiinnostaisi tietää tarkemmin miten se oli hajonnut, käyrästä vai vaimentimesta? Sanoit avanneesi putken? Kyllähän tuo pakoputken hajoaminen saattaa hyvinkin vaikuttaa koneen tehoihin, hyvinkin vasta sen 500km jälkeen kun se betonikorotukseen törmäys tapahtui. Jos on vaikka käyrä tukossa niin eihän se koneelle pitkässä juoksussa hyvää tee.

Jos puristuksia todellakin löytyy niin pytyssä tuskin mitään vikaa on. Vaikea keksiä mistä se epäsäännöllinen nakutus/kilkatus sitten kuuluu. Selvinnee varmaan kun laittelet mopon kuntoon.