Skootterini.com

Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu => Kymco => Aiheen aloitti: zeppo - 26.09.19 - klo:18:46

Otsikko: Kymco Agility 16+, ei valokatkaisijaa
Kirjoitti: zeppo - 26.09.19 - klo:18:46
Ihmetyttää kun pyörässä ei ole valokatkaisijaa, valot syttyvät kun virran laittaa päälle. Siinä on vain vasemmalla valonvaihdin, pitkät/lyhyet. Ongelma on käynnistyksessä kun valot palavat käynnistyksen aikana myös. Pitkään seisonneena lähtee huonosti käyntiin, varmaan pyörittäisi paremmin jos valot ei olisi päällä aina. Onko kukaan laittanut katkaisijaa mistä valot saisi kokonaan pois ? Sen verran tutkin että valorelettä ei laitteessa ole.  Malli on agility city 16+, KF10DA, rek. 06.2016
Otsikko: Vs: Kymco Agility 16+, ei valokatkaisijaa
Kirjoitti: Coastside - 26.09.19 - klo:18:58
Valot vie 2 - 4 A ja startti 30 - 40 A. Jos akku on kunnossa, ei huolta.
Otsikko: Vs: Kymco Agility 16+, ei valokatkaisijaa
Kirjoitti: mopotinx3 - 28.09.19 - klo:21:04
Automaattiset ajovalot on ollut pakollinen varuste EU:ssa jo vuosikausia. Omalla vastuulla voi laittaa valokatkaisimen. Kätevämmin se käy, kun tilaa oikeanpuoleisen katkaisin systeemin, jossa pois, parkit ja ajovalot katkaisin. Jos ei halua laittaa rahaa likoon , voi laittaa etukatteeseen  tavallisen keinukytkimen. Takavalo on hankalampi, kun se on usein kytketty penkin alla tai esim. kiinamonkeyssä rungon keskeltä taakse.
Omiin kaksipyöräisiin laitan aina valokatkaisimen, kun Suomessa ei katsasteta näitä vehkeitä. Valokatkaisinsysteemin liittimen paikat vaihtelevat, joten pitää opetella painelemaan ne liittimen nastat esim. pienellä kapealla ruuvimeisselillä ulos ja sitten asentaa ne oikeille paikoilleen. Tämä auttaa siihen, että voit helposti palauttaa alkuperäisen katkaisinsysteemin, jos on tarvetta. Aliexpressin  katkaisimissa on usein sekundaa, esim. katkaisin ei kiristy kunnolla ohjaustankoon, vaikka on 22mm tangolle tarkoitettu. Ainakin pariin kertaan piti tilata, ennenkuin toimivat katkaisimet löytyivät. Sitten jäi siinä toimivassakin kaasu päälle, mutta sain viilailtua sen toimivaksi.
Otsikko: Vs: Kymco Agility 16+, ei valokatkaisijaa
Kirjoitti: Coastside - 28.09.19 - klo:21:48
Minä tein releellä vaihdon hehkulampun ja ledin välille. Pieni painonappi tangon koteloon.