Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Piaggio X9 180 käynnistys ilman hihnaa

Aloittaja Midland, 07.09.22 - klo:07:48

« edellinen - seuraava »

Midland

Eli takavari on irti kytkimen vaihtoa varten, mutta osan toimitus kesti viikkokausia ja nyt kun sen sain, niin työkalut ei riitä uuden asentamiseen. Eli jos käynnistää ilman hihnaa etuvari paikoillaan onko mahdollista, että se etuvari vaurioituu ilman mitään vastusta? Ryyppyhän menee tietty päälle ja kierrokset korkeelle, kun aikas koleat kelit.

Coastside

Varminta ottaa auki ja samalla puhdistaa se. Jos rullat menee väärin aiheutuu tärinää ja se on avattava sittenkin.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Midland

No sinne vaihdettin Dr Pulleyn liukuvat "rullat" n. 1000km sitten eikä mun työkalut riitä-korjaamo hakee ton irrotetun takavarin jokus ohiajellessaan ja pulttipyssyttää sen kiinni. Kytkin siis uusi sinne. Siinä on 46mm mutteri. Korjaamo kivasti 35km päässä. Eipä tohon mun kysymykseen nyt kukaan osaa vastata. Lahotkoon nyt toistaseks tossa.

Partanen

Miksi se pitää käynnistää? Jotkut käynnistää ja kierrättävät sitten moottoria ylikierroksille niin, että venttiili osuu mäntään ja vääntyy. Ei siinä muuta riskiä ole nähdäkseni.
Vespa HPE 2021
Vespa PX200 E 2003

Midland

Seissy tossa nyt heinäkuusta saakka ja aattelin et olis varmaan hyvä vähän oljykalvoja saada ympäriinsä+säilöntäaineistettua bensaa myös kaasuttimeen saakka, jos tää homma vielä venyy.

Partanen

Sanoisin, että jos puoli vuotta seisoo, niin sitten voisi käynnistellä. Jos vielä silloinkaan. Kaasuttimenhan voi valuttaa tyhjäksi, jos siellä olevan bensan säilyvyys arveluttaa.
Vespa HPE 2021
Vespa PX200 E 2003

Samppa

Partasen kanssa samoilla linjoilla. Lisäksi sinne voi laittaa halutessaan vaikka sylinteriin ruokalusikallisen öljyä ja vähän pyörittää konetta eli tehdä sellaisen perussäilytysproseduurin.
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.

Midland

Sain uuden kytkimen paikoilleen ilman etuvarin ja hihnan irrotusta. Huoh..Laitoin bensan säilytysainetta tankkiin ja hölskyttelin hetken. Sitten käyntiin ilmastointiteippiä kaasarin imuaukossa peittäen 3/4 osaa siitä.(imanputsarinkotelossa ammottava reikä, sen kansi ei ole paikoillaan). Käytin sitte 6min. Ehkä jatkan keväällä tai kun selkä kestää. Häijy työasento maantasalla..Hyvin lähti kyllä yli 3kk koskemattomana ollu tos.