Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Piaggio Fly 125 vm-07 käynnistysongelma

Aloittaja Mörkö, 21.05.21 - klo:19:27

« edellinen - seuraava »

Mörkö

Hellurei. Rulla asiaan sain niin hyviä vastauksia niin kysytäänpäs nyt käyntiinlähtö ongelmaankin apua. Eli kyseinen Piaggio ei lähde kovinkaan hyvin aina käyntiin. Ongelmana siis jarruja painettaessa jarruvalo ei aina syty ja silloin Piaggio ei suostu starttinappia painettaessa käynnistymään. Etujarrua painettaessa jarruvalo ei enää syty käynnissä ollessakaan, takajarrua painaessa valo syttyy käynnissä ollessa/startatessa satunnaisesti. Missähän vika mahtaa piileskellä, onko kyseessä jarrukahvoissa olevat tunnistimet vai onkohan jotain muuta vikapaikkaa? Akun vaihdoin juuri uuteen, mutta tällä ei ollut vaikutusta ongelmaan.

tapiovuorent

Kyllä selkeästi vika on kahvojen yhteydessä olevissa kytkimissä. Tuon Piaggion rakennetta en tunne , tarvitseeko katetta kuinka paljon avata ,että kytkimiin pääsee käsiksi. Esille ne kuitenkin on saatava.Hapettuma kytkimissä yleisin syy.
Mahdollinen korjaus : pääseekö sinne "suhauttamaan" esim. crc:tä ?. Jos niin sitä voisi kokeilla. Ellei onnistu , niin kytkimien vaihto on edessä . Yleensä johdoissa on liittimet , ettei tarvitse tinailla johtimia.
Jarruvalohan siinä on kunnossa.

Mörkö

Liittimet avattu ja putsailtu ja nyt jarruvalot syttyy niinkuin pitääkin ja mopedi käynnistyy. Kiitoksia neuvoista!

tapiovuorent

Hyvä . Näin homma toimii.
Itsekin olen tältä palstalta apua saanut.