Moposkootterit > Yleinen keskustelu moposkootterit

Takuuhuoltojen ja muiden huoltojen toimivuus (moposkootterit ja skootterit)

<< < (30/30)

Coastside:
Vakuutusyhtiöt tietää mitä korjaus kustantaa keskimäärin. Kun itse katsoo osien hinnat OEM osina ja heittää pyynnön sen mukaan, niin luulisi niille käyvän.

Erkki:

--- Lainaus käyttäjältä: viisnelonen - 14.11.21 - klo:09:52 ---Tuo kustannusarvion saamisen vaikeus mp-korjaamosta ei ole mitenkään harvinaista. Mullekin erään kerran sanottiin ihan suoraan että jos sitä ei sitten korjatakaan heidän toimesta niin koko homma on tappiota ts vak yhtiö ei maksa ko arvion tekemisestä mitään.
Kokeile sanoa vak. yhtölle että saavat toimittaa itse ko arvion, se ei oikeestaan olekaan sun velvollisuus. Laitat niille vaan hyvät kuvat jne, ilmeisesti tahtoisit rahallisen korvauksen ja se ei ainakaan helpota asian etenemistä-

--- Lainaus päättyy ---

Joo ilmeisesti ei ole. Vakuutusyhtiön tulee maksaa korvausarvio yrittäjälle, jonka vakyht vähentää rahallisesta, korvauksesta asiakkaalle, mikäli korjausta ei tehdä. Missään tapauksessa, korvausarvio ei ole ilmainen, kenellekään taholle. Jotkut laskuttaa esim tunnin työn, esim. 84.-, toinen, jos olisi arvionsa/laskunsa perille toimittanut, 150.- arviostaan, jossa ei oltu eritelty mitään, eikä se ole missään järkevässä suhteessa varaosahintoihin ja työn laskutukseen, kun vertaamme "alan yleistä hintatasoa" eri toimijoiden variaatioihin työtilanteen ym. mukaan. Ei toimittanut, kertoi useasti yrittäneensä, kun ajoittain meileihinsä vastaili. Mun tehtävänä ei ole arvioida/ottaa kantaa enempää arvion luokattomuuteen, sen tekee vakyht, joilla on näkemys asiasta vuosien päivitetyllä kokemuksella. No tässä tapauksessa tarvettahan ei ole kun ei ole mitä arvioida.


Firma toimittaa arvion suoraan vakyht, loppuasiakkaalla ei ole roolia tässä, poikkeuksia ei ole, täysin päivänselvä perusasia, jota tätäkin näköjään tuodaan esiin, mistä syistä, päätelkää itse.

Käännyn asiassa Moposportin puoleen sen ollessa lähin, olen jutellut jo kasvokkain huoltoa hoitavan kaverin kanssa, joka kertoi, että työ voidaan vastaanottaa. Toivottavasti tilanne ei ole muuttunut. Muitakin toimijoita pk-seudulla on.

Kertoessani asiakaskokemukseni siitä, ettei sana pidä toistuvasti, mitään ei tapahdu toistuvasti, viesteihin ei vastata toistuvasti, alkavan nyt vituttamaan riittävästi, yrittäjä toteaa viime yönä klo 02.04 tulleessa meilissään "koska uhkailet asioilla on parempi että jatkat asiaa jonkun muun kanssa".

Näin tapahtuukin, kun aikaa vaivaa ja rahaa on hukkaantunut joutomiehen näkemyksiin yrittäjyydestään, jota tosiaan kehotan välttämään.
Mä tulen edelleen ostamaan palvelun kokonaisuudessaan liikkeestä joka niitä tekee, sotkeutumatta mitenkään asiaan miltään osin, ei tarvitse ja vielä vähemmän kiinnostaa.

Erkki:

--- Lainaus käyttäjältä: Palosella - 14.11.21 - klo:09:59 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Erkki - 14.11.21 - klo:09:21 ---Helsingin Tattarisuolta löytyvä skootterihuolto ei reilussa kolmessa viikossa saanut toimitettua vahinkokorvausarviotaan vakuutusyhtiöön.
Itse väittää lähettäneensä useita kertoja. Kokonaisuutena kehoitan välttämään, sillä tietyllä aikavälillä sattuman merkitys vähenee ja voidaan muodostaa käsitystä yleisestä tavasta toimia, tai tässä tapauksessa olla toimimatta.
Aloitan alusta jonkun muun kanssa kun sellaisen löydän, Moposportia ajattelin, aikaa vaivaa ja rahaa tuhlattuani joutomiehen yrittäjyyden seuraamiseen.

--- Lainaus päättyy ---

En ihmettele. En itse ole vielä ollut sen asiakkaana, ja tuskin tulen olemaankaan. Facesta olen seurannut hänen touhujaan, eikä se kovin hyvältä ole mun silmään vaikuttanut.

--- Lainaus päättyy ---

Hyvä että olet "vaistonnut" etkä sortunut kuten mä. Mulla ei vaistoa ollut/ole, luulin niinkin yksinkertaisen asian hoituvan, kun se minulle kerrotaan. Toivottavasti te muut ette ole yhtä tyhmiä kuin mä. Senverran toki tajusin perusolettamana, että meilitse nämä keskustelut käydään, jos jotain tulee.

konenikkari:
Riitaasiat käsitellään, tarpeentullen, raastuvanoikeudessa.
Tämä ei ole oikea foorumi, henkilöön tai yritykseen kohdistuviin syytöksiin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta