Moposkootterit > Yleinen keskustelu moposkootterit

Tuli tilattua ulkomailta kaasutin...

(1/2) > >>

Partanen:
Koskahan sitä oppisi uskomaan, että ei kannata mennä merta edemmäs kalaan. Oli kaasutin olevinaan niin kovin halpa ebay:n kautta jenkkilästä, ja oli kuulema säädettykin parasta suorituskykyä ajatellen. Niin ja uusi tietenkin. Noh tämmöistä sontaa sieltä tuli:

http://i151.photobucket.com/albums/s140/MR_kuvat/IMG_1603.jpg

http://i151.photobucket.com/albums/s140/MR_kuvat/IMG_1604.jpg

http://i151.photobucket.com/albums/s140/MR_kuvat/IMG_1605.jpg

http://i151.photobucket.com/albums/s140/MR_kuvat/IMG_1607.jpg

No uuttahan tuo ei ole nähnytkään. Haisee bensalle. Kurkkua on porailtu. Ryyppyä säädelty ilmeisesti pihdeillä. Ruuvien kannat huonossa kunnossa, jopa ruosteessa.

Noh, katellaan mitä myyjä vastaa, kun samat kuvat laitoin meren taakse menemään.  :P

Kappas Vaan:
Paljonko maksoit tuosta kaasarien helmestä? Sinne vaan Ebayn sivulle laittamaan samat kommentit myyjän luotettavuudesta ja toimitetun tavaran laadusta.

Partanen:
Paypal:in resolution center:in voimaa tässä juuri kokeillaan. Myyjä valitteli, että ovat saaneet itse kaasuttimet tuollaisena.

Paketin kyljessä luki: http://china-runtong.com/about.asp

Myyjänä: http://scootusa.com/

40 taalaa oli kaasuttimen hinta ja toimituskulut 25 taalaa. Alvit siihen tuli sitten lisäksi 10.71eur, eli yhteensä n. 59.50€. Suomessa uusi kaasutin maksaa 85€ +X € toimituskuluja. Saksassa 65€, mutta toimituskulut 30€.

Tällä hetkellä tuo Suomen kaippiaankaan hinta ei harmittaisi, mutta periaatteesta tympii, kun täällä Suomessa ei voi kävellä kauppaan ostamaan Baotianiin osia. On se kumma, että kaikki osat Suomesta pitää hankkia nettikaupasta.

Kappas Vaan:
Eikös jm racing myy varaosia suoraan? Voin muistaa väärin, siellä taitaa olla keskusvarasto.

http://www.jm-racing.fi/contact.php

Partanen:
Niinhän ne (hän) myy. Nouto pitää vaan sopia puhelimella etukäteen, ja puhelun hinta on sen 99 senttiä minuutti. Viimeksi taisin soitella 3-4 kertaa, että saatiin aikataulut sopimaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta