Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Peugeot Speedfighter 3lc, etuvilkut, auki?

Aloittaja Eki, 03.11.23 - klo:14:23

« edellinen - seuraava »

Eki

Mitenkäs, saako etuvilkkujen lasit auki purkamatta koko etukatteita? Lasit sisältä pölyiset ja tarvis pestä, torxkantaruuvit ovat ylä ja alapuolella pitkän vilkkulasin, mutta jotenkin antaa käsityksen ettei niistä ehkä, laseissa on ikäänkuin muoviruuvit, muttei minkäänlaista millä aukoa, siis ei ristipäätä, ei talttapäätä eikä muutakaan? Kokeilin lyhkäiseen led polttimoa, on mielettömän kirkas kun sitä vertaa jo muutenkin hyviin liki 50 euron osram erikoispolttimoihin, mutta ei tällä ledillä näe juuri mitään, sen valo leviää ja tavallaan häviää kuin tuhka tuuleen? Laitoin entisen osramin takaisin paikoilleen, yritin tsekata että ilmeisesti mikäli tarvitsee kajota etuvilkkuihin, ei niitä saa auki purkamatta etukatetta kolmeen osaan? Kova miinus peugeotin ja muittenkin itsellä olleitten mopojen suunnittelijoille, tärkeät vilkut + muut valot teetättävät liikaa työtä, varsinkin syksyisin ja talvisin kylmässä ulkona, että saa vaihdettua polttimot, etuvalot vielä menee helposti, mutta vilkut ei.
Peugeot sf3lc 25:s skootteri 27 vuoden aikana.

mopotinx3

#1
Jos olisin vastaavassa tilanteessa, kirjautuisin Peugeot varaosakuvastoihin. Aprilialle on NPM.fi sivuilla kaikki mallit räjäytyskuvineen ja varaosanumeroineen. Eiköhän pösöihin ole omat sivunsa. Laitoin just Keewayhin kivat Led viisariledit, joissa valopisteet juoksee ulospäin jännästi. Jouduin lisäämään Biltema valovastukset niihin, koska elektroninen rele ei pelannut. Vakio mekaaninen 10W rele toimii hyvin.
Gilera Runner Black Soul

mopotinx3

Näissä viisarivilkuissa on sisäänrakennettu vilkkutoiminto, alkavat vilkkua heti kun kytkee akkuun. Niitä saa sikahalvalla Aliexpressistä.
Gilera Runner Black Soul

Eki

En löytänyt peugeotin räjäytyskuvia Nakkilan puotin sivuilta.
Peugeot sf3lc 25:s skootteri 27 vuoden aikana.

mopotinx3

Eihän ne tietenkään Nakkilassa ole, pitää googlata peugeot räjäytyskuvat tai original speedfighter parts.
Gilera Runner Black Soul

Eki

Easy parts sivuilta löytyi, mutta saa olla, kun joutuis purkamaan suht' paljon katteita, ei olisi homma eikä mitään jos olisi lämmin ja valoisa talli.
Peugeot sf3lc 25:s skootteri 27 vuoden aikana.

mopotinx3

#6
Valmistajat on kovia keksimään hankalia huoltokohteita. Rellussani takajarruvalon korjaus edellyttää takaluukun yläosan purkamista. Ratkaisin asian kampeamalla valon väkisin irti. Takaisin kiinnitän silikonilla. Muovikorvakkeet katkeilee, jos tekee homman korjauskirjan mukaan.
Gilera Runner Black Soul

Coastside

Jos on reunaklipsuja niin toholla lämmitys pehmentää niin ettei katkea niin herkästi.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

mopotinx3

Uusi 50€ takajarruvalokin hajosi parissa vuodessa. Sitten jouduin vetämään johdot suoraan piirilevylle, sen jälkeen on toiminut hyvin.
Gilera Runner Black Soul

mopotinx3

Jokos Ekin F1 kilpailujen katselu onnistuu? Ainakin nuo epäviralliset Nordic ym. nettikanavat tarjoaa kisoja edulllisesti. Ei tarvita kuin 4G kännykkä tai mieluummin 5G. Voi pätkäistä muutaman kerran, mutta ei kympillä kuussa voi täydellistä saada. Vastaava virallinen formulan katselu maksaa vissiin 60€/kk+laitemaksut+korttimaksut.
Voi kokeilla ensin 1kk, niin tietää toimiiko. Paria palvelua testasin, kumpikin toimi, mutta  toisessa valikot oli huonommat. En laita mitään linkkejä, ettei tule liikaa uusia asiakkaita langoille, kun viikonloppuna on taas kisat. Ymmärtäähän sen, että suurin osa kanavista ei toimi ja 11000 kanavan joukossa on vain muutama kymmenen, mitä viitsii katsoa. Sammutin eilen reitittimen päiväksi ja kun illalla aloin katsomaan, sain jonkin huonon linjan, eikä toiminut paljon mitenkään. Pitää vissiin jättää laite linjoille, muuten iltaruuhkassa 4G-mastosta ei löydy kunnollista linjaa.
Gilera Runner Black Soul

Eki

Toimii nämä ilmaiset parikin eri kanavaa, en millään käy makselemaan kymppitolkulla nykytylsistä kisoista, enkä muutenkaan. Saa nähdä kaudella 2024 onko red bull edelleen edellä muita?
Peugeot sf3lc 25:s skootteri 27 vuoden aikana.

mopotinx3

Nyt Aliexpress tarjoaa "luonto" elokuvia 25€ vuosimaksulla. Ja ne kymmenentuhatta muuta kanavaa samaan hintaan. Jos ei formuloiden Verstappenruletti kiinnosta, niin kauniit naiset voi kiinnostaa paremmin.
Löytyy hakusanalla World IPTV.  Kun tämä 3kk jakso päättyy, pitää harkita tuota kanavapakettia.
Vähän kaukana tämä on etuvilkuista, mutta etupuolta kuitenkin.
Gilera Runner Black Soul