Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Peugeot sf3lc:n kierroslukumittarin ongelma?

Aloittaja Eki, 17.05.23 - klo:13:41

« edellinen - seuraava »

Eki

Konenikkarille pyydettyä kuvaa ulosvetäjästä 26 x 1.0 ja 24 x 1.0
Peugeot sf3lc 26:s skootteri 27 vuoden aikana.

konenikkari

Itse asiassa emme tiedä edes, keitä olemme ja mistä tulemme...jo 25 vuotta samalla mopolla.

joni_k

onko toi pick up kuinka herkkä häiriöille nyt kun liitetty vanha uuden tilalle?

Eki

#93
Ei tietoa 302km:n ajolla eilen, toimii todella hienosti, käynnistää startista melkein kun vaan hipaisee starttia ja kahvaa. Ajelin eilen 24.5.2023 Hyvinkää-Mäntsälä-Kärkölä-Tuulos-Tampere-Sääksmäki-Hämeenlinna-Hyvinkää, ei pienimpiäkään häiriöitä, käyntiäänikin nyt todella hyvä kun saa kunnon kipinän ja cpr8e tulppa toimi koko ajoreissun moitteetta, tarkastin tulpan kotiintultuani, oli ok väriltään ja kunnoltaan. & Muokattu 23.6.2023, ehdottomasti paras tulppa on se tehtaan suosittelema ngk cr7eb, vaikka on tehoputki, mutta kun on staattori kunnossa, niin tuo tulppa on paras.
Peugeot sf3lc 26:s skootteri 27 vuoden aikana.

Eki

#94
Liike palautti puolet ostosummasta viallisen staattorin myynnistä, toimivan sain kun otin rikkinäisestä staattorista pick up osan ja juotin sen vääräkiinnikkeisen tilalle, kutistesukka päälle ja kaikki ok, eikun menoksi, sanoi annie lenox?  ;)
Peugeot sf3lc 26:s skootteri 27 vuoden aikana.

Eki

Magneeton staattorin vaihdon jälkeen toiminut hienosti, käyty 3 x Hyvinkää-Tampere samoin 4 x Hyvinkää-Lahti ja nyt Hyvinkää-Turku, ei ongelmia. Ainoa on tuo kierroslukumittari, ei nouse yli 8000 kierroksen, vaikka kone kiertää varmasti täysillä ainakin 9000. Aukaistu tangon kate ja mittarin liitin irti, ruiskutettu crc ainetta liittimeen, ei auttanut asiaa, ei siitä viasta ole mihinkään mitään haittaa, se vaan ettei näytä korkeimpia kierroksia, kaikki toimii muuten ok. Nyt lähiaikoina edessä pohjoiskarjalan reissu, Hyvinkää-Joensuu-Lieksa jne.
Peugeot sf3lc 26:s skootteri 27 vuoden aikana.

joni_k

Hyvä kun pelaa. Se voi olla pienestä kiinni toiminta. Noilla kierroksilla ja matkoilla pienikin häiriö tekee hallaa. Nyt sulla on ulosvetäjä jatkoa varten ja noihin oireisiin vikapaikka tiedossa.

Eki

Olen yrittänyt etsiä ns kissojen ja koirien kanssa netistä Peugeot sf3lc staattorin coil välystä, en löydä mistään, itsellä nyt se välys 0.40mm mutta mitä suosittelee tehtaan service manual?
Peugeot sf3lc 26:s skootteri 27 vuoden aikana.