Kirjoittaja Aihe: Kymco Super8 2-t sähköryypyn männän ulkonema  (Luettu 395 kertaa)

Poissa mopotinx3

  • Konkari
  • *****
  • Viestejä: 557
Tietääkö kukaan, paljonko se mäntä tulee ulos lepotilassa?  Epäilen, että ei ryypytä tarpeeksi kylmää konetta.  Laitoin 4-t ryypyn, ehkä se on liikaa ulkona jo alunperin.   Korjaamokirjassa neuvotaan puhaltamaan ryyppykanavaan, pitäisi mennä ilma läpi. Vaikea on löytää niin pientä letkua.
« Viimeksi muokattu: 02.09.21 - klo:11:34 kirjoittanut mopotinx3 »
Aprilia Sportcity One 50 4t

Poissa mopotinx3

  • Konkari
  • *****
  • Viestejä: 557
Vs: Kymco Super8 2-t sähköryypyn männän ulkonema
« Vastaus #1 : 03.09.21 - klo:08:57 »
Tein vertailevaa tutkimusta CVK nelitahtikaasuttimen sähköryypyn ja Kymcon 2-t 16mm vastaavan välillä. Sama ryyppy tuntuu sopivan. Ryypyn tasopinnan etäisyys pohjasuuttimeen on 13mm kummassakin,  7mm mäntä on noin 10mm ryypyn rungon tasopinnasta.  Vahapatruunan laajeneminen riittää sulkemaan kanavan. Kymcossa on erittäin pienet reiät ryyppykanavassa ja kohokammiossa, ne on noin 0.3mm, toiseksi pienin lanka scatterin suutinrassisarjasta mahtuu läpi. 
Vika oli ilmeisesti taas männän juuttuminen ulkoasentoon.  Löysin toisen ryypyn ja testasin moneen kertaan, että mäntä palaa takaisin 10mm mittaan. Yksi ongelma vielä jäi, ryypyn rungon o-rengas ei oikein tiivistä, kokeilen löytää kaikkein tiiviimmän varastossa olevista tai jos ei löydy, laitan silikonia parantamaan tiiviyttä. Sillä on ikävä tapa tukkia kanavia, toivottavasti ei tarvitse laittaa lainkaan.
Tarkistin vielä korjaamokirjan puhallusmenetelmällä, että ryyppy toimii.  Popniitin keskitapin poistamalla sain aikaan putken, joka sopi pienen viilauksen jälkeen kaasuttimen kurkun takaosassa olevaan ryyppykanavaan ja sen putken jatkoksi löysin tuorevoiteluletkua. Hyvin tuntuu virtaavan, eli ryypyn on pakko toimia.
« Viimeksi muokattu: 03.09.21 - klo:09:02 kirjoittanut mopotinx3 »
Aprilia Sportcity One 50 4t