Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Kymco Filly LX

Aloittaja Coastside, 07.03.20 - klo:10:53

« edellinen - seuraava »

Coastside

Silent pro putki painaa 3,2 kg. Työnjälki on hyvää.  Asennan samalla kun talvipyörät. Tuli holkki josta poraamalla saan pyörän akselin holkin. :)
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Coastside

#76
Lisäsin nastoja etupyörään. Tehtaan nastat on hyvin liian pienet. Mopon keulan keveys vaatii pitkät nastat.
Meni kaikki 64 nastaa kun korvasin alkuperäisiä. Löytyi nyt myöhemmin 60 nastaa lisää vaihtaa.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Coastside

#77
Pyörän soviteholkin tiiviste tuli kolmesta osasta. keulan stefa kävi vanteeseen, koneen akselin stefa holkkiin ja O rengas sitoo ne paikoilleen. Holkki on pakoputken asennusholkki 8)
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Coastside

#78
Takapyörä yllätti. Vanne kihnutti lohkoon aikansa kunnes hioutui. Unohdin verrata entiseen.

Linjaus on 12 mm sivussa. Ei tunnu ajossa.

Nollasäässä tautisen hyvä pito noilla Mitas renkailla, eikä nastat pidä ääntä.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Coastside

#79
Tein putkesta korvakkeet saada pyörän valo ja digimittari. Ledeillä saan hurjan valotehon. Samat käy fillariinkin. Sovitteet painaa 12 g kpl. Litistin alumiiniputken pään ja hiilikuituvavasta sopivan paksu päälle.

Mittarin johto sattui olemaan tarpeeksi pitkä. Langattomat ei mopossa toimi, huomasin aiemmin.  Sattui hyvä mittari isolla näytöllä ja automaattikäynnistyksellä. Nappivalokin on vilkaista sitä.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Coastside

#80
Kaaduin paikaltani ja jalka jäi alle niin että vatsalleni putoaminen väänsi nilkkaa. Koetan tehdä jotain ettei jalka jää puristuksiin. Tapahtui joskus aiemminkin sama.

Fillyyn ei tullut näkyviä jälkiä. Syy kaatumiseen oli nuoskassa hidastetöyssy, jota en siltä nähnyt. Nuoska täyttää renkaan urat ja kaikki pito katoaa.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Coastside

#81
Hankin peilien levityspalat joista meni M8 kierre. Tein M10x1,5 kierteet mutta peilinvarressa olikin hienokierre. Siihen ja sen lukitusmutteriin myös 1,5 kierre.  Kierteen teko vanhan päälle onnistuu, vaikka siitä puuttuu harja.

Hienokierre ei alumiinissa kestä toistuvaa irroitusta, joka talvella on tarpeen. Pitäisi tehdä helicoilit tai sokkakiinnitys.

Tilasin kiinasta 5-14 mm kierre-implantteja mutta taitaa puuttua työkalut? Niissä pitäisi olla tarve tehdä jengat isompaan kierrekokoon?

Kierteen nousun saa pultista mutterilla kun mittaa 10 mm ja laskee mutterin kierrokset ja jakaa sentin sillä määrällä. Kännyn kameralla saa lähikuvaa laskea kierroksia.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Coastside

Uusi tankki öljypullosta, kun pakastepullon korkki turposi bensasta. Tuossakin letku yläkautta ja vuotamaton ilmaletku, jos skode kaatuu. Pullossa on mitta-asteikko nähdä sisältö.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04