Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Aprilia SR50 vm 2017 tavaratelinettä

Aloittaja Peximan, 03.03.20 - klo:08:33

« edellinen - seuraava »

Peximan

Entinen Kymco kuski ilmottautuu...Siinä oli hyvänä puolena valmis tavarateline (tai ainakin paikka mihin tuollainen perälaukku kiinnitetään).

Nyt hankin SR550 skootterin ja harmikseni tajusin, ettei siihen saa kiinni tuollaista levyä mihin peräboksin kiinnittää. Onkohan kukaan löytänyt jotain telinettä mikä sopisi tuon apriliaan helposti? Googlettelin aikani, mutten oikeen löytänyt mitään mikä ainakin (varmasti) sopisi.

Sepi6

https://www.easyparts.nl/Top-Cases-c21304466 noissa näyttää osassa tulevan tuommonen "aluslevy" mukana osassa vaan pitkät pultit...  tulee niihin takakäsikahvohin kiinni.
Valikoi tuolta ekaksi oikean mallinen kulkupeli...
****************************************
HD FXSTC -96
Harley Davidson "Rautapää" -78
=====================
EX Piaggio Fly 50 4T, Derbi DRD, Yamaha Jog R, Boatian, Honda Monkey, Aprilia SR50, Derbi Atlantis x2, Tuntsa SuperSport, pappa, Peugeot SV 50.

Peximan

Juu, kyllä kai kaikissa bokseissa tuo levy taitaa löytyä, mutta tuossa apriliassa siis ongelma se, että ne apukuskin kädensijat on siinä penkin sivussa, ei takana niinkuin useimmissa. Eli tuota levyä ei saa kiinni mihinkään, ellei ole tavaratelinettä.

Palosella

Uuden vai vanhan mallinen SR? Niihin saa ainakin alkuperäisosana tavaratelineen, johon saa takaboksin kiinni.

Peximan

Muutin otsikon samalla, vuosimalli 2017 siis, eli kohtuu uusi. Oletin, että kypärä mahtuisi tuonne penkon alle, mutta eipä se sopinut. Joten tuollainen perä/kypärälaukku olisi hankinnassa.

Peximan

Nyt taisin löytää, laitan tähän linkin jos joku muukin painii saman homman kanssa. Tämä näyttäisi juuri siltä mitä etsin. Kiinnitys tapahtuu näköjään ottamalla nuo käsikahvat pois ja teline ruuvataan niihin samoihin reikiin. Hieman arvokashan tuo näköjään on, mutta pitänee laittaa tilaukseen.

https://www.hepco-shop.de/en/tube-topcasecarrier-black-for-aprilia-sr-50-www-from-1997.html


viisnelonen

Hintava kyllä mutta ei niin arvokas kuin npm:n myymä orggis.. n 250e ! oli kyllä vanhempaan malliin.
https://www.npm.fi/fi/varaosa-luettelot/aprilia/50-cc-scootterit
Ja tuo kiinnityshän on mielestäni se ainoa oikea mitä käytetään yleisesti moottoripyörissäkin.
taisin lukea rivien välitkin..

Burgman650 ja Satelis 250

Takaveto

Menin vanhanaikaiseen. Ostin kypäräboksin kun halvalla sain. Siinä on mukana pohjan reikälevy. Nippu irtohelyjä ja lukitus "avaimella" Mutta mikään pikalukittava. / irrotettava se ei ole. Jokuhan on varmasti asentanut boxin omaan Piaggio NRG Mc² .een? Tarvitsenko boksia varten erillisen tavaratelineen? Näillä helteillä taitas olla paras takaboksi iso termo- / kylmälaukku.?  :) :D
Autot tehdään Saksassa. Moottoripyörät tehdään Japanissa. Mopot tehtiin Suomessa. Skootterit tehtiin Italiassa. KUNNOLLISET KUSKIT JA AJAJAT TEHDÄÄN SUOMESSA. Muualla ruiskitaan alulle vain jonkin sortin kuljettajia.

Coastside

#8
Minkä tahansa lujan laatikon saa tarakkaan tai jopa nostokahvaan kiinni vanerisovitteella. Laatikkoon kiinni alempaa lyhyempi jotta saa kierrettävillä hakasilla kiinni, joita pitää kitka paikoillaan. Etureunaan vaikka ruuvit ja niille hahlot. Boxin saa lukittua sisäpuolelta sormimutterilla alustaan, kun laittaa vaneriin kierreimplantin. Voi myös olla kiinnitystapa, jollainen minun tehdastekoinen on.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04