Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > 250cc-400cc skootterit

Jäähdytysneste?

(1/1)

A.L:
Lähdössä reissuun ja tarkistin skootterissa kaikki ok, mutta jäähdytysnestettä pitäisi lisätä. Ostin pyörän yksityiseltä (ei nyt tavoitettavissa) enkä tiedä mitä jäähdytysnestettä hän siihen laittanut. Huoltokirjassa vanha merkintä "lisätty jäähdytysneste -28c". Osaisiko joku asiaa tunteva neuvoa mitä jäähdytysnestettä huoltoasemalta pitäisi hakea. Skootteri on Piaggio X10 350cc.

viisnelonen:
Vastaavissa tilanteissa näiden kesäajoneuvojen kanssa olen lisännyt vain vettä ja seuraavassa huollossa tai muuten viimeistään syksyllä vaihtanut nesteet kokonaan niin tietää mitä siellä on. Parhaatkin jäähdytinlitkut alkaa happaneen 3-5 vuodessa joten jos skodulla on ikää jo muutama vuosi niin eikun nesteet vaihtoon.

A.L:
Ok, kiitos vinkistä. Lisään vettä ja ensiviikolla vaihdetaan sitten uudet nesteet huollossa.

viisnelonen:

--- Lainaus käyttäjältä: A.L - 25.06.21 - klo:08:22 ---Ok, kiitos vinkistä. Lisään vettä ja ensiviikolla vaihdetaan sitten uudet nesteet huollossa.

--- Lainaus päättyy ---

Muista sitte kysyä että mitä lajia ovat laittaneet..

Partanen:
Tislattu, eli akkuvesi olisi parempi valinta täyttöön. Mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun laittaa uudet nesteet sisään. Kertyy vähemmän pannukiveä järjestelmään sillä tavalla. Tiedän, että Suomessa pääsääntöisesti pehmeä vesi. Mutta ei siinä silti ole mitään ainesosia joista olisi varsinaisesti hyötyä jäähdytysjärjestelmälle.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta