Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Sähkökäyttöiset 2-pyöräiset

Löytyykö kokemusta sähköpotkulaudoista?

<< < (2/10) > >>

Mika Lukumies:
Istuttavista malleista ei ole kokemuksia, mutta kesällä ostin Inokim light super sähköpotkulaudan 20km työmatkoihin. Oon ollut pirun tyytyväinen hankintaan, ajosta tulee rentoa kun oppii jaloilla ottamaan kiihdytykset ja jarrutukset vastaan, eikä yritä turhaan tukeutua ohjaustankoon. Mittarissa nyt reilu 1800km eikä ongelmia ollut. Sähköpotkutin on kauppaostoksillakin kätevä kun voi ostoskorin laittaa laudan päälle. :)

Istuttava sähköpotkulauta pitäisi olla selkeästi tehty maastokäyttöön ennen kuin se on laillinen. Muussa tapauksessa istuin saisi olla enintään 44cm korkeudella. https://www.trafitalks.fi/artikkelit/30/tiedatko_missa_r-piste_sijaitsee/116

Coastside:
Tämä teema on liian uusi ollakseen ruodittavissa kuten polttomoottorivehkeet joille tämä palsta pääasiassa on. Sitten kun jotkin sähkökulkineet vakiintuu yleiseen käyttöön, voi syntyä palstoja joissa tarkasti ne ruoditaan.

Olisi vain hyvä uskoa ihmisiä joilla on vuosikymmenien kokemus. Nuori ja hormonihyökyinen kokeilija ei omaa kokemuspohjaa ja miltei kaikki uusi kelpaa, joilla hivelee egoaan.

Noiden seisaaltaan ajettavien historia on pitkä. Rullaluistimiakin on motorisoitu, ilman kaupallista menestystä. Nykyisin akkuteknologian kehitys ja halpa massatuotanto tuo ne taas esille. Urbanisoituva maailma tukee sitä kun tiet on sileät ja matkat lyhyitä, joukkoliikenteen hallitsemia. Erityisesti miljoonakaupungit joissa asuu koko suomen verran väestöä. Tuohon ympäristöön sopii pieni, kevyt kulkuneuvo.

Maaseudulla, ympäri vuoden ne eivät toimi. Suomi on 90% maaseutua.
Suomessa urbaania ympäristöä häiritsee talvi. Oma huomioni on että maantiet hoidetaan hyvin mutta taajamat huonosti. Juuri ne alueet joissa nämä uudet välineet olisivat sopivia, ei hoideta hyvin.

joni_k:
itsellä oli hetken aikaa tämmönen
http://www.lastenliike.fi/sahkopotkulauta/592-sahkopotkulauta-1000w.html

tilasin ebayn kautta uuden kontrollerin.kulki yli 40km/h helposti ;D

viisnelonen:
Tapasin tänään ap ruotsinlautan jonossa tyypin joka oli ostanut ajoneuvonsa täältä:   https://www.rull.fi/S%C3%A4hk%C3%B6potkulaudat .
Kertoi olevan 48v jännitteinen ja sanoi että kulkupuoli riittää, 1000 wattinen moottori. Jutteli muutakin mutta palaan asiaan kun ehdin. Nyt olen taas lauttajonossa..

HiTec:
Nostetaanpas wanhaa aihetta kun asia tuli ihan henk.koht. ajankohtaiseksi. Elikkäs tuossa luokkaa vuosi sitten tuli kerran kokeiltua VOI vuokra-skuuttia ja siitähän jäi sitten melko paha kärpäsen purema, jotta oma olisi joskus saatava, näpsä peli juurikin lähialueen liikkumisiin esim. leirintäalueellakin. No tuo "joskus" oli sitten tällä viikolla kun laitoin tilauksen sisään ja katsellaan nyt mitä sieltä lopulta tulee ^-^

https://www.youtube.com/watch?v=bW6fSt4PuuU

Elikkäs suoraan tuolta valmistajan omilta sivuilta nyt tarjouksessa 450$
https://turboant.com/products/turboant-x7-pro-electric-scooter
Josta saa vielä koodilla ERIDEHERO -50$ ja kun toimitus saksan varastosta on ilmainen, niin loppusummaksi jää 400$ joka tämän päivän kurssilla on n. 340€ :)

No miksi juuri tämä laite?

* 350W hiiliharjaton moottori
* 10" ilmakumirenkaat
* 120kg kantavuus
* 25km/h nopeus
* 45km range
* 15kg paino
* Irroitettava akku, niin saa akun vaikka työpöydälle lataukseenSiinä varmaan ne suurimmat, vaikka varmaan pelkkiä paperi-numeroita ovatkin. Toki sinne toiveiden tynnyriin olisi vielä jäänyt esim. bt-yhteys ja kännykkä appi, mutta alle 400€ hinnalla ei nyt ihan kaikkea sentään voi toivoa, vaikka onhan tuossa mm. vakionopeudensäädinkin niin ei tartte pidemmilläkään siirtymillä jatkuvasti peukuttaa ;D

Vielä pitäisi funtsia saisiko tuon akun jotenkin avaimella lukittua paikalleen, vai pitäisikö se aina vain irrottaa reppuun mukaan kun skuutin lukitsee ???Tuollaisia "samanlaisia" kiina-himmeleitähän löytyy X8 nimellä jos sun ziljoonalta jälleenmyyjältä, vaan mikä näistä on sitten se alkuperäinen jota muut ovat kopioineet, vai onko ne kaikki sitä samaa kuraa, jaa-a. Arpa nyt kuitenkin on heitetty ja kuten otsikkokin sanoo, kokemuksia tästä hankinnasta olisi sitten tarkoitus tähän näppäillä kunhan nyt ensin saadaan tuo laite kotio 8)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta