Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Sähkökäyttöiset 2-pyöräiset

Löytyykö kokemusta sähköpotkulaudoista?

(1/10) > >>

magnuken:
Monet sähköpotkulaudat lähenevät jo sähköskoottereita levyjarruineen ja istuimineen. Tällaisia ovat ainakin Velociferot sekä suuremmat SXT mallit:

https://rull.fi/sahkopotkulaudat/velocifero-sahkopotkulaudat.html
https://www.kicker.fi/category/4/sahkopotkulaudat-ja-sahkoskootterit

Olisiko jollakin kokemusta tämän tyyppisistä vehkeistä?

Coastside:
Ei ole mutta maailmalta tulee tietoja pienipyöräisten 3"-4" kieltoaloitteista. Niissä voi pyörä kääntyä poikittain ja ihmisiä on kuollut.

magnuken:

--- Lainaus käyttäjältä: Coastside - 30.11.18 - klo:17:27 ---Ei ole mutta maailmalta tulee tietoja pienipyöräisten 3"-4" kieltoaloitteista. Niissä voi pyörä kääntyä poikittain ja ihmisiä on kuollut.

--- Lainaus päättyy ---

Olisiko antaa tarkempaa faktaa tästä? Ainakaan Velociferossa etufillari ei voi poikittain kääntyä, olsiko taas kyseessä vain nettihuhuista/valeuutisista? Mainittakoon vielä, että Velociferon rengaskoko, kuten myös SXT:n, on luokkaa 90/65-6.5, siis muuta kun sinun mainitsemasi 3-4"!

Coastside:
Ei se ole huijjausta vaan tekninen fakta. Kaduilla on uria ja koloja joihin pieni pyörä tökkää. Ajaja jatkaa pää edellä katuun. Lime scooter san fransisco ban voi löytyä juttua.

https://m.youtube.com/watch?v=qH1zB4VW7jI

Tuon näköisisiä tarkoitin. Ongelma on ilmiselvä.

magnuken:
No, tämä on nyt taas sitä mutuilua - pitäisi aina pystyä perustelemaan väitteitään.

Mutta kuten kerroin olen näyttelyssä näpelöinyt Velociferoa ja siinä on todellakin estetty ohjaustangon kääntyminen liiaksi!

Mutta, tässä thredissä kysyin ihan oikeita kokemuksia tämäntapaisista sähköpotkulaudoista/skoottereista enkä mitään mutu tuntuja!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta