Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > 250cc-400cc skootterit

Piaggio MP3 Yourban 300

(1/5) > >>

valtsu:
Aina välillä tulee katseltua netistä noita MP-kolmosia ja Fuocoa. Mutta tässä mennä vuonna törmäsin ja ihastuin tähän Yourbaniin. Tuo olisi varmaan paras mahdollinen kulkupelin näin syksyllä - ja miksei muulloinkin - näillä huonokuntoisilla ja uraisilla asfalttiteillä. Varsinkin kun piti menneellä viikolla mennä Flyilla töihin. Ja kiemurrella pientareen ja uran välissä aamu hämärissä märällä tiellä.
Mahtaako kellään olla kokemusta tuosta Yourbanista,, millainen se mahtaisi olla? Mahtuuko sillä 180 senttinen ajamaan, vai onko kuinka pieni jalkatila? Väliilä ajatus on harhaillut hankkia 350 Beverly tai sitten tämä. Nyt tämä tuntuisi järkevämmältä  ::). Hidashan tuo hieman on, mutta kaupungissa varmasti riittävä ja TUKEVA. Tyttöystäväkin voisi tykätä, koska painokin olisi jotenkin rajoissa. Vielä kun tuohon laittaisia kunnon pleksin ja nätin laukun, niin nam ja kiitos  8)

XEVO400:
Yksi mitä kannattaa tuon kolmipyörän kanssa miettiä, on juuri kuoppaiset tiemme. On pikkuisen vaikeampi väistellä kuoppia kolmella eri linjaa kulkevalla akselilla kuin yhtä linjaa kulkevalla. Tietty parhaiten asiaa voisi kommentoida joku, jolla käytännön kokemus tuolla ajamisesta, mitenkä tuollainen rytkyttää kuopissa. Mutta koska pyörä koko ei kai ole normaalia skodea suurempi, ei sillä liene yhtään helpompaa niistä selvitä. Hyvällä asfaltilla tuolla voisi olla makiaa laskea mutkiin, mutta hyvää asfaltti tietä on valitettavan vähän.

Partanen:
Mä taas näkisin niinpäin, että kuoppia ei juuri tarvitse väistellä, koska keula toimii vähän niinkuin teli. Eli keularatkaisu puolittaa montut. Tai jos pyörä osuu monttuun, ei se hetkauta suuntaan tai toiseen. Ja pitoa keulassa on se kaksinkertainen määrä yhteen renkaaseet verrattuna.

Tässä näkee keulan toimintaa katteet irroitettuna: http://www.youtube.com/watch?v=qx1j9p-rU24

Juu en minäkään ole tuommoista ajanut, mutta uskalsin kommentoida, kun ei kokeneemmat ole vielä ehtineet.

lehtijussi:
Kyllä noilla pääsee...
http://www.youtube.com/watch?v=u6IrwPF-1ms  Pari vesiestettäkin, että tavan skodella vois tehdä tiukkaa.

valtsu:
Ei nyt ihan mene läpi tuo Xevon kommentti. Uskon sata varmasti että ajettavuus on selvästi parempi kuin kaksipyöräisen. Okei, kokemuksesta voin kyllä sanoa että oma Sportcityni isolla pyörillä on mukava ajella myös mökkiteillä (kovalla hiekkatiellä), mutta esim. mukulakivikaduilla saa olla silläkin tarkkana.
MP3 kuskit kommentoikaapa ajokkejanne, olkaa hyvät!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta