Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > 250cc-400cc skootterit

Vuosituhannen vaihteen Suzuki Burgmanit 400 cc

(1/1)

vilkkuvalo:
Hämmennetään vielä isomman skootterin valintaa. Millaisia kokemuksia on vuosituhannen vaihteen (1998 - 2002) ikäisistä Burgmaneista. Niitä näyttäisi olevan tarjolla muutamia esim. Nettimoton kautta. Onko kokemuksia ajettavuudesta, kulutuksesta ym. yleisistä asioista? Hintahaarukka noilla näyttäisi asettuvan noin 3-4 tuhannen väliin, riippuen vuosimallista ja kilometreistä. Mihin asioihin pitää kiinnittää huomiota ostaessa? Ovatko moposkootterin osto-ohjeet päteviä myös näille isommille vehkeille?

Coastside:
Toimivat samalla periaatteella. Paperit - omistaja - huoltohistoria - hinta - tekninen kunto - ajettavuus. Talvella koeajon suoritus voi olla vaikeaa. Jossain isossa parkkihallissa se voi onnistua.

kaahonen:
Tämä vekotin on alkanut kiinnostaa, onko jollain oikeita kokemuksia tästä Burgmanista tai muista Suzukin isoista skoottereista? Missä valmistetaan? Kuinka paljon vakuutus? Olisiko jollain myynnissä?

pugt200:
Nettimotossa taisi olla n 15 kpl myynnissä ja vakuutuksen voi käydä laskemassa vaikka Pohjolan sivuilla. Suomen Skootterclubin jäsenrekisterissä näkyy olevan 10 jäsentä, joilla on Burgman. Potentiaalisia myyjiä siis.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta