Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Honda

Alkuperäinen pääsuutin x8r

(1/1)

Pasi02:
Elikkä Honda x8r:n pääsuuttimen koko kiinnostaisi. Honda on muuten vakio, paitsi cdi nasta poikkastu. Kaasukahvasta noin puolet toimii hyvin, jonkä jälkeen lievää booamista, eli suutin tod.näköisesti vähän pieni. Jos jollakulla olisi myydä tuohon edulliset vanteet joko 12 tai 13 tuumaiset, nastarenkailla tai ilman niin postia voisi laittaa.

Samppa:
Pääsuuttimena on ollut joissakin ainakin 78. Ei se koko kuitenkaan välttämättä kaikissa sama ole, vaan riippuu mm. luovutushuoltofirman tekemisistä. Oikea koko löytyy vain avaamalla kaasutin.

Pasi02:
Kiitos vastauksesta, mutta onkohan joku todennut mikä olisi parhaimman kokoinen suutin kyseiseen keksintöön. Kaasarina siis Dellorto phva 12mm.

EDIT: 78 oli.

Samppa:

--- Lainaus käyttäjältä: Pasi02 - 25.10.10 - klo:16:43 ---Kiitos vastauksesta, mutta onkohan joku todennut mikä olisi parhaimman kokoinen suutin kyseiseen keksintöön. Kaasarina siis Dellorto phva 12mm.

--- Lainaus päättyy ---
Riippuu niin paljon muista muutoksista. Jos tulppa on paahdetun kahvin ruskea ja mopo tuntuu muuten pelaavan hyvin, niin suutinkoko on juuri oikea. Jos ajat talvella, voit laittaa noin 10 prosenttia isompaa suutinta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta