Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Aprilia / Derbi / Gilera / Piaggio / Vespa

Gameboy ?

(1/2) > >>

konenikkari:
Avasin aiheesta uuden osion koska Eki omistaa tuon vanhan.
Siis : LaDitch
Pistä lisää tietoa. esim onko kaikki varusteet ja ohjelmistot ym mukana
vai onko pelkkä gameboy.
"Digitekin valmistama laite Piaggiolle ruiskumopojen testaukseen ja säätöön, ostin sen vuosia sitten
tori.fi kautta ja on mielestäni täydellinen setti ohjekirjoineen ja race asetuksineen ym.
Luulisi näitä löytyvän vielä vanhoilta merkkikorjaamoilta, Purejetit alkaa pikkuhiljaa jo käymään
vähiin niin ja laite ei muistaakseni käy Aprilian säätöön siihen oli oma laite varmaan sitten se
Gameboy"
Jos oikein ymmärsin, et ole ko. laitetta koskaan itse käyttänyt,
etkä voi taata, että se toimii?
Ehkä hintapyynnönkin saa tällä julkaista.  ::)
Halutessasi voit pistää myös yksityisviestiä.

Kiitos Coastside
https://youtu.be/qyrrdftNUCY?t=358

Siis onko, tulla videolla näkyvä sarja, vaiko joku muu.

Ps. itse olen pienenä, leikkinyt gameboulla  ;D

LaDitch:
Ei ole tuo vaan löytyy kuukkelista hakusanalla digitech piaggio tester . Mustassa salkussa
sinisen värinen boksi. Taitaa olla harrastaja piireissä melkoinen Graalinmalja, laittelen myöh. viestiä

Eki:

--- Lainaus käyttäjältä: LaDitch - 16.10.21 - klo:17:55 ---Ei ole tuo vaan löytyy kuukkelista hakusanalla digitech piaggio tester . Mustassa salkussa
sinisen värinen boksi. Taitaa olla harrastaja piireissä melkoinen Graalinmalja, laittelen myöh. viestiä

--- Lainaus päättyy ---
Sama millä kaveri on asetuksia tehnyt minun skodeihin, ihan ok laite jos ohjelmistokin on ok. No eipä ollutkaan tämä, vaan tästä monipuolisempi versio ilmeisesti, pystyy kaverin laitteella tekemään muutakin kuin vikakoodien luku ja race asetukset, sinun laitteesta en tiedä on kuitenkin samannäköinen. Graalin maljaan verrataan, mutta onko, no jollekin saattaa olla? Loppupeleissä hyöty on liki olematon, bensan kulutus kasvaa, rajoitin poistuu, kiihtyvyys paranee n 200m matkalla mitattuna n5kmh, mopo menee viimeistään silloin trafin moporajojen ulkopuolelle, kone kärsii reissu ja muussakin ajossa, kun siitä revitään liikaa ulos. Itselläni ollut jokaisessa ruiskuskodessa mihin tuolla laitteella on sen saanut asennettua (pari gileraa ja nyt tässä piaggiossa, missä se huononsi muun vian takia kulkua) joten otettiin pois enkä tarvitse enää mihinkään muuhunkaan skootteriin, mutta jokainen mieltymystensä mukaan. Tuo laite olisi silloin hyvä kun sillä pystyisi muuttelemaan ns karttaa, esim että tarvittaessa lisätään sopivasti bensansaantia mutta rajoitin pysyy toiminnassa ja tehopiikki halutulle alueelle jne.

Sepi6:
PC koneeseen saa Gameboy emulaattorin, saisikos tuo softan toimimaan ja kommunikoimaan pc välityksellä...  ??? se onko tuosta virisoftasta mitään hyötyä on täysin kuskista kiinni. Luotan Ekin sanaan ja sanon myös ei. Joskus ollessa SR50:ssä kulku ja kiihtyvyys oli hyvällä tasolla jo vakio ohjelmallakin.

Eki:

--- Lainaus käyttäjältä: Sepi6 - 18.10.21 - klo:09:23 ---PC koneeseen saa Gameboy emulaattorin, saisikos tuo softan toimimaan ja kommunikoimaan pc välityksellä...  ??? se onko tuosta virisoftasta mitään hyötyä on täysin kuskista kiinni. Luotan Ekin sanaan ja sanon myös ei. Joskus ollessa SR50:ssä kulku ja kiihtyvyys oli hyvällä tasolla jo vakio ohjelmallakin.

--- Lainaus päättyy ---
Voihan sitä halukkaat koittaa mikäli on mahdollisuus, sillä saahan sen poistettua orginaaliksi, heille ketkä eivät rajoittimia mopoihinsa halua tuo on ihan ok, sillä saa kiihtyvyttä jonkinverran lisää, myös kulutus lisääntyy ja hyvin paljon ajavan, kuten itse, en näe järkeväksi, että kiertää maailman tappiin ja mahdollisesti saattaa jäädä helpommin tienpäälle, elikä laueta koko ajopeli?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta