Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > 250cc-400cc skootterit

Vespan stonga vispaa

<< < (2/6) > >>

Vesako:

--- Lainaus käyttäjältä: Palosella - 25.06.21 - klo:11:30 ---Renkaan tasapainotuskone kertoo, mihin painot pitää laittaa. Jos sattuu hyvä säkä, painoja ei välttämättä tartte ollenkaan. Painojen määrästä ei siis voi päätellä mitään :D

Onko siihen laitettu jälkeenpäin takaboksi? Vespan alkuperäisen takaboksin mukana tulee painavemmat tankopainot alkuperäisten pienempien tilalle juuri tuota tangon woblausta ehkäisemään.

--- Lainaus päättyy ---

Joo, siihen  on laitettu jälkeenpäin tarvikeboxi ja painot 290 g / puoli. Toisessa on Vespan oma boxi ja painot 474 g/puoli. Täytynee etsiä painavammat siihenkin. Kiitos. Mistähän noita sis suomesta?

Palosella:
Italialaiset.fi toimittaa Suomessa noita.

Ei kuitenkaan ihan ilmaiset ole, niin kannattaa vaikka vaihtaa päittäin ne ensin Vespasta toiseen ja koittaa häviääkö woblaus. Jos häviää, niin vaikka tuolta tilaten painavemat ;)


https://italialaiset.fi/tuote/kahvapaino-470g-kromattu-piaggio-vespa-gt-gtl-ja-gts/

Palosella:
Näköjään onkin Italialaiselta loppu nuo. Saksasta saa Sipiltä niitä. Kannattaa varmuudeksi ottaa kiinnityspultitkin niille, ei tule painojen mukana nimittäin.

https://www.sip-scootershop.com/en/product/handlebar-end-weight-piaggio_PI599399

konenikkari:
Saako vespaan ohjausiskaria.

Partanen:
Mielenkiinnosta kysyn, että mitkä renkaat? Mulla ei ikinä ome ollut woblausta Michelin City Grip renkailla. Ei tosin ole koskaan ollut takalaatikkoakaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta