Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > 250cc-400cc skootterit

Kymco DT X360

(1/2) > >>

HiTec:
Myös Kymco heittää oman arpansa tuohon kiihtyvään 300-400cc skoottereiden luokkaan uudella 320cc ajopelillään. Aikaisemminhan tässä oli jo mm. Honda Forza joka sai jo pienen uudistuksenkin tälle kaudelle, mutta ihan samalla tavalla Kymcosta löytyy nyt full LED-valot, avaimeton käynnistys, kahden kypärän tavaratila, ABS+TCS... Ainoa että Kymcossa ei ole säädettävää tuulilasia, toisin kuin Forzassa jopa sähkösäätöinen, mutta Kymcossa on sentään 2x USB Forzan 1x vastaan, sekä täysi LCD-mittaristo. No juu, ainakaan kuvissa tuo ei grafiikaltaan nyt mikään tyylikäs omaan silmääni ole, mutta mainosvideoissa esiintyvä navarillinen näytön grafiikka onkin sitten jo ihan toista maata. Vaan ennen kaikkea Kymco (6.590€) tarjoaa melkoisen hintaedun Forzaan (7.690€) nähden, joka varmasti tekee tästä vaohtoehdosta harkitsemisen arvoisen monelle ko. kaltaista ajopeliä hamuavalle - kuten esim. allekirjoittaneellekin ;D

Palosella:
No perhana, aika hyvän näköinen ja tuntuinen vehje ominaisuuksiltaan. Harmi vaan kun nyt on kauhea sirupula joka paikassa. Mitenköhän vaikuttaa noiden elektroniikan valmistukseen? Mä ainakin tykkään noista digimittareista ja avaimettomista käynnistyksistä yli kaiken. Upotin jopa tuohon mun harrasteautoon, turbotettuun 205 GTI Pösöön LCD-näytön mittaristoon, johon saa Megasquirtiltä kaiken tarvittavan ja tarpeettoman infon  ;D Kaikille nuo digidigit ei tietenkään sovi.

Vespister:
Hmmm. Kymco on minun vanhentuneeseen makuuni liian Pokemon.
No toki tuo kelpaisi. Teknisesti varmaan hyvä laite.

Minulla on myös kuten Palosella harrasteautona Peugeot GTI 205. Vapari 1.9 kone tökkii ihan mukavasti sitä eteenpäin. Ainoa modifikaatio on peräkoukku.

Palosella:

--- Lainaus käyttäjältä: Vespister - 12.06.21 - klo:23:09 ---Hmmm. Kymco on minun vanhentuneeseen makuuni liian Pokemon.
No toki tuo kelpaisi. Teknisesti varmaan hyvä laite.

Minulla on myös kuten Palosella harrasteautona Peugeot GTI 205. Vapari 1.9 kone tökkii ihan mukavasti sitä eteenpäin. Ainoa modifikaatio on peräkoukku.

--- Lainaus päättyy ---

Joo ei tuon tyyliset kaikille sovi, ja onneksi on paljon muitakin vaihtoehtoja. Mulla oli Kymco DT300i aikanaan, ja olihan hyvä peli. Varmasti tuokin on.

Nonniin, hienoja pelejä ;D Vähän off topiccia, mutta menkööt. Viime syksynä ostin tuon 6 vuoden seisonnan jälkeen. Mätähommia on saanut tehdä aika paljon. Jos sen nyt kesällä sais leimaan, niin pääsisin koittamaan miten tuo kulkee. Mullakin joku laittanut koukun tuohon :D 1.9 8v koneella tuo munkin yksilö. Jälkeenpäin vaan turbotettu aikanaan.

HiTec:
Jäi tuosta aloituksesta mainitsematta Yamaha XMAX 300, jossa siinäkin on nuo luetellut ominaisuudet ja hintaa 7.500€ luokkaa. Vaan Suzukillapas ei sitten olekaan kilpailijaa tähän luokkaan, josta sitten ajatus jotta kelläköhän kaikilla lopulta on? Kawasakin J300 on jo wanhentunut, ei ole LED-ajovaloja, ei TCS:ää, eikä avaimetonta käynnistystä, joten siltäkään ei siis ole tikettiä näihin arpajaisiin laitettavaksi ???

* Full LED ajovalot
* Avaimeton käyttö
* Kahden kypärän tavaratila ilman takalaukkua tms.
* ABS jarrut ja TCS luistonesto
* Tehot A2 luokassa
* Hinta alle 8.000€

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta