Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > Yli 400cc skootterit

Hondan melkein skootterit...

<< < (2/5) > >>

oskuk:
Varsinainen batmanmopo.

HiTec:
Nythän tuo NC-sarjan 700cc pata on päivitetty 750cc ja samalla lisätty kierroksia, jota kautta tietty huipputehoakin, mutta ennen kaikkea alakierrosten vääntökin on kasvanut ja sitä kautta äänetkin on saatu nyt matalan muhkeiksi. Myös eco tykkää luokkaa 3:lla alkavista kulutuslukemista, jolloin pienehköllä tankillakin saavutetaan jopa 400km toimintasäteet. Henk.koht. kolahtaa tuo uusi NC750X DCT 2018 aika kovasti ns. "oikeisiin paikkoihin" kaksoiskytkin-automaatilla, LED-ajovaloilla, säädettävällä luistonestolla ja mittaristolla, omaan silmään tyylikäs sini-harmaa väritys, eikä hintakaan ole kovin paha n. 11k€ uudesta 750cc fillarista. Ja mitä netistäkin noita NC750X kokemuksiakin lueskelee tai huoltovideoita katselee, niin pelkkää hehkutusta ja kehumista saa jo tuo 2017 mallikin, varsinkin juuri tuollaista monipuolista yleis-pyörää hakevien keskuudessa - ja nyt tämä 2018 malli on entisestään paranneltu todella monelta osin!!! Ekaa kertaa taas moneen, moneen vuoteen pientä mopokuumettakin ihan jopa jo pukkaa päälle :)

JakeS:
Komeahan tuo on skootteriksi  :)
onkohan tuossa mitään muuta kuin "automaatti" joka yhdistää nc:n skootteriin. Hondaltahan saa kyseisen dct-laatikon useampaankin malliin.

HiTec:

--- Lainaus käyttäjältä: JakeS - 18.05.18 - klo:10:09 ---onkohan tuossa mitään muuta kuin "automaatti" joka yhdistää nc:n skootteriin. Hondaltahan saa kyseisen dct-laatikon useampaankin malliin.

--- Lainaus päättyy ---

No tuota samaa NC-sarjaahan on saanut aika laajalti erilaisissa rungoissa, joista tietty Integra on se kaikista skootterimaisin, mutta ihan tasan sama moottori, samalla DCT-askilla ja vitjavedolla sitä siinäkin on kyse. Ja kun tämän topicin otsikkokin oli "melkein skootterit", niin eikös tuohon nyt uppoa jo jos jonkinlaista twist & go -tyyppiistä menopeliä muutenkin - vaikka sitten pikkasen enduromaisemmassakin rungossa 8)

oskuk:

--- Lainaus käyttäjältä: JakeS - 18.05.18 - klo:10:09 ---onkohan tuossa mitään muuta kuin "automaatti" joka yhdistää nc:n skootteriin.

--- Lainaus päättyy ---

Eikä automaatti skootteriksi mitään tee, vai poistetaanko peltivespat skoottereista? ;-)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta