Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > Yli 400cc skootterit

Hondan melkein skootterit...

(1/5) > >>

Kymcomies:
Tervehdys!

Pyörän vaihto käy aina silloin mielessä, kun vanha alkaa ryppyillä. Kymco on ollut tähän saakka aika huoleton peli, mutta osaa sekin temppuilla. Toistaiseksi olen pärjännyt aika hyvin 300 kuutiolla, mutta välillä kiinnostaisi päivittää isompaan. Minua kiinnostaisi kovasti ajatus astua suurempi pyöräisten maailmaan, mutta vaihteet eivät innosta pätkääkään (sen takia olen skootterin alun perin hankinut). Hondan NC mallit huokuttelee kovasti (Integrakaan ei ole pois suljettu). Onko kukaan päässyt kyseisiä pyöriä kokeilemaan?

konenikkari:
Nonni, nyt minäkin ymmärrän, etsit tekosyytä jonka perusteella voit vaihtaa, skotun tehokkaimpaan mahdolliseen vaihtoehtoon, ymmärrän sinua ;D

HiTec:

--- Lainaus käyttäjältä: Kymcomies - 31.12.14 - klo:13:34 ---Hondan NC mallit huokuttelee kovasti (Integrakaan ei ole pois suljettu). Onko kukaan päässyt kyseisiä pyöriä kokeilemaan?

--- Lainaus päättyy ---

Konseptinahan tuo NC on ihan loistava! Samaa moottoria saa lukuisissa eri rungoissa ja siten eri asiakaskunnille, OffRoadista Customiin :) Mutta mitä tulee Integraan, niin aika pienihän tuo skoduksi on, tavaratilaa penkin alla vain nimeksi jne. Tosin omaa kroppaakin on lähes 2m, niin aika moni muukin tuntuu kyllä ahtaalta ;) Lopulta sitten päädyinkin allekirjoituksen Hondaan, tilava, mukava ja luotettava iso skodu sekin, malli pysynyt -01 markkinoille tulostaan lähtien about muuttumattomana ja yhä tuotannossa 8)

Kymcomies:
Dt on kiva vehje, kaikinpuolin. Alun perin olin ostamassa Kymcon 500 kuutioista, mutta päädyin kuitenkin sattumalta uuden karkeaan Downtowiin. Neljä kesää on mennyt sillä mukavasti. Isompi maxiskobo tuntuisi nyt vähän hassulta vaihtoehdolta, sillä mitä lisäarvoa siinä saisi, muuta kuin lisäpainoa ja vähän lisää huippunopeuta. Ainoa miinus DT:ssä minun mielestäni on ahdas ajoasento, jalkakulma nousee itselläni turhan korkeaksi.

Hondan NC mallisto ei tunnu puhuttelevan vannoutuneita skootteri-ihmisiä, mutta meikäläistä kiinnostaisi moottoripyörän suorituskyky ja vakaampi meno isompien pyörien takia.  Jos ajoasento olisi ilmavampi, niin asia olisi pihvi.  Pitää keväällä ihmetellä asiaa uudelleen ja toivoa samalla, että mopokärpäsen purema olisi hellittänyt ennen sitä. Muuten tulee lysti kalliiksi. Mitä mahtaa saada vaihdossa 20.000km ajetusta vm. 2010 Kymco Dt:stä ?

pekka:
750 cc Integran tämä 2014 mallivuosi on saanut kiitosta ulkomailla kulutuksen, parempien katteiden "tuulensuhinat" ja mukavampien tilojen suhteen. Jos muistan oikein. 2014 mallia oli kuitenkin "ylivoimaista" saada Suomeen, niin päädyin kesällä Bemmiin. Onko tuontiohjelmassa Suomeen enää Integraa ollenkaan? Sama tekniikka tulee saataville Vultus malliin, joka on skootteriakin eksoottisemman näköinen laite.

EDIT: http://www.hondabikes.fi/mallisto/skootterit/nc750j-nm4-vultus

Vultuksen lisäksi skoottereita ei ole vieläkään näytillä, kuin pikkiset SH ja PCX?? http://www.hondabikes.fi/mallisto

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta