Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > Yli 400cc skootterit

Ostinpa Kymcon (Xciting 500)

(1/38) > >>

kales:
No niin tuli heräteostona Kymcon Xciting 500:nen ostettua tuntuu melkein paremmalle ajoltaan kun AN650:tä. Tuli kokeiltua molempia mutta pyysivät liikaa 2003 mallisesta niinpä otin Kymcon kokeeksi
eipä kaduta ainakaan vielä mutta katsellaan Wingillä ajetaan matkat ja "mopolla" nurkka-ajot.

perttikalevi:
Minäkin ostin heräteostona Kymcon, mutta vain 300i downtown:in.
Nyt on ajettuna 1000km ja huolto tehtynä (teetettynä) että takuu pysyy voimassa.
Laite on toiminut täysin moitteetta (niinhän sen täytyykin näin uuden laitteen toimia). Ajaminen on tosi vakaata ja mukavaa, jopa verrattuna aikaisempaan Suzuki Epicuroon 125, hyvä sekin oli. Parempi vakaus ja mukavuus johtunevat DT:n pitemmästä akselivälistä? Polttoaineen kulutus edellisessä ja nykyisessä ovat kokolailla samaa 3,2- 3,5 l luokkaa.
Olisi kiva jos muutkin DT:n onnelliset omistajat laittaisivat tänne omia kokemuksiaan.

kales:
Tämä xcxitingi on parempi ajeltava kun edellinen AN400:nen ei ota sivutuuli (vaikka oli aikas puhuria eilen) heti menee kun juna.Kulutuksesta en osaa vielä sanoa sillä nyt ei oo väliä meni 5 tai 3l/sadalle jousitus tuntuu paremmalle voisi olla vielä kantavampi (2päällä) tyytyväinen oon ,käytettyhän toi on -05 malli mutta siisti ja kohtalaisen vähän kilometrejä .Ensi vuonna tai kun tulee paikka tarvii "tyypittää" vähän ajettua An 650 Burgeria.

kaahonen:
Heps,

Mites on 500 Kymco pelannut? Onko kulutuslukemat millaisia? 300DT on kirjoiteltu että moottorin tärinät ovat yllättävän voimakkaat, miten tässä 500 tuntuuko tärinöitä tai muita häiriötekijöitä?

perttikalevi:
Vastaanpa Dt:n osalta niistä tärinöistä. Ei ne juurikaan häiritse, mutta täriseehän se tietenkin enemmän kuin kotisohva samoin tuuli on jonkin verran kovempi  Dt:ssä istuessa kuin sohvalla.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta