Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Kymco DT X360

Aloittaja HiTec, 12.06.21 - klo:08:51

« edellinen - seuraava »

HiTec

Myös Kymco heittää oman arpansa tuohon kiihtyvään 300-400cc skoottereiden luokkaan uudella 320cc ajopelillään. Aikaisemminhan tässä oli jo mm. Honda Forza joka sai jo pienen uudistuksenkin tälle kaudelle, mutta ihan samalla tavalla Kymcosta löytyy nyt full LED-valot, avaimeton käynnistys, kahden kypärän tavaratila, ABS+TCS... Ainoa että Kymcossa ei ole säädettävää tuulilasia, toisin kuin Forzassa jopa sähkösäätöinen, mutta Kymcossa on sentään 2x USB Forzan 1x vastaan, sekä täysi LCD-mittaristo. No juu, ainakaan kuvissa tuo ei grafiikaltaan nyt mikään tyylikäs omaan silmääni ole, mutta mainosvideoissa esiintyvä navarillinen näytön grafiikka onkin sitten jo ihan toista maata. Vaan ennen kaikkea Kymco (6.590€) tarjoaa melkoisen hintaedun Forzaan (7.690€) nähden, joka varmasti tekee tästä vaohtoehdosta harkitsemisen arvoisen monelle ko. kaltaista ajopeliä hamuavalle - kuten esim. allekirjoittaneellekin ;D

Suzuki GSF1250SA GT ABS -08

Palosella

No perhana, aika hyvän näköinen ja tuntuinen vehje ominaisuuksiltaan. Harmi vaan kun nyt on kauhea sirupula joka paikassa. Mitenköhän vaikuttaa noiden elektroniikan valmistukseen? Mä ainakin tykkään noista digimittareista ja avaimettomista käynnistyksistä yli kaiken. Upotin jopa tuohon mun harrasteautoon, turbotettuun 205 GTI Pösöön LCD-näytön mittaristoon, johon saa Megasquirtiltä kaiken tarvittavan ja tarpeettoman infon  ;D Kaikille nuo digidigit ei tietenkään sovi.

Vespister

Hmmm. Kymco on minun vanhentuneeseen makuuni liian Pokemon.
No toki tuo kelpaisi. Teknisesti varmaan hyvä laite.

Minulla on myös kuten Palosella harrasteautona Peugeot GTI 205. Vapari 1.9 kone tökkii ihan mukavasti sitä eteenpäin. Ainoa modifikaatio on peräkoukku.

Palosella

Lainaus käyttäjältä: Vespister - 12.06.21 - klo:23:09
Hmmm. Kymco on minun vanhentuneeseen makuuni liian Pokemon.
No toki tuo kelpaisi. Teknisesti varmaan hyvä laite.

Minulla on myös kuten Palosella harrasteautona Peugeot GTI 205. Vapari 1.9 kone tökkii ihan mukavasti sitä eteenpäin. Ainoa modifikaatio on peräkoukku.

Joo ei tuon tyyliset kaikille sovi, ja onneksi on paljon muitakin vaihtoehtoja. Mulla oli Kymco DT300i aikanaan, ja olihan hyvä peli. Varmasti tuokin on.

Nonniin, hienoja pelejä ;D Vähän off topiccia, mutta menkööt. Viime syksynä ostin tuon 6 vuoden seisonnan jälkeen. Mätähommia on saanut tehdä aika paljon. Jos sen nyt kesällä sais leimaan, niin pääsisin koittamaan miten tuo kulkee. Mullakin joku laittanut koukun tuohon :D 1.9 8v koneella tuo munkin yksilö. Jälkeenpäin vaan turbotettu aikanaan.

HiTec

Jäi tuosta aloituksesta mainitsematta Yamaha XMAX 300, jossa siinäkin on nuo luetellut ominaisuudet ja hintaa 7.500€ luokkaa. Vaan Suzukillapas ei sitten olekaan kilpailijaa tähän luokkaan, josta sitten ajatus jotta kelläköhän kaikilla lopulta on? Kawasakin J300 on jo wanhentunut, ei ole LED-ajovaloja, ei TCS:ää, eikä avaimetonta käynnistystä, joten siltäkään ei siis ole tikettiä näihin arpajaisiin laitettavaksi ???

  • Full LED ajovalot
  • Avaimeton käyttö
  • Kahden kypärän tavaratila ilman takalaukkua tms.
  • ABS jarrut ja TCS luistonesto
  • Tehot A2 luokassa
  • Hinta alle 8.000€
Suzuki GSF1250SA GT ABS -08

viisnelonen

Tommosta x-max 300:a kävin viime kesänä ostattelemassa ihan vakavissani mutta ei tarvinnut mennä edes koeajolle vaan kylmät tyypit hallissa riitti..  hp oli oli 6790   https://www.nettimoto.com/yamaha/x-max/2469303  Nyt jo tietty uudella omistajalla.

"Oikeesti 0,3 kone ja teho sen mukainen, kävin katsomassa ko yksilöä ja oli aivan hilkulla etten tehnyt kauppoja kun olisivat hyvittäneetkin vanhasta burgmanistani kohtuullisesti. Ainoastaan ahtaahko polvitila 190 cm kuskille peruutti homman (stongaa kääntäessä otti polviin kiinni) Muuten ihan huippuvehje, isot pyörät,iso tankki jne."   em lainaus mun postauksesta viime kesältä.

Nykyinen Burgman 400 on tehonsa( 31 hv) puolesta kutakuinkin tuota ryhmää mutta hinta hyppää ihan eri tasolle (10699e)

Tuo stongan polviinottaminen korostuu tietty 2 päällä ajellessa mutta täähän on vaan meidän pitkäkoipisten ongelma  :D
taisin lukea rivien välitkin..

Burgman650 ja Satelis 250

HiTec

Lainaus käyttäjältä: viisnelonen - 13.06.21 - klo:11:23
Oikeesti 0,3 kone ja teho sen mukainen

Tuossa jokunen vuosi sitten itsellä oli jo tuo Honda FJS 600 Silverwing tallissa, mutta kävin silti ihan uteliaisuuttani koeajamassa tuolloin juuri markkinoille tullutta Kymco DT 300i mallia ja ... No tosiaan tuo 300cc riittää vain siihen mihin riittää ja se siitä. No ei sillä, aika nippa-nappa A2 rajoilla tuo SW:kin on, vaivaisen 1kW siellä A:n puolella, mutta onhan siitä varsin pitkä matka tuollaiseen puolet pienempään 1-mukiseen :-\

Vaan kun tällä hetkellä pyörätönnä, niin joskos edes kerran elämässään uuden hommaisi ja tässä kohtaa tuo 300cc on alkanut jälleen kiinnostaa, olisiko se kuitenkin se järkevin. Unelmissa tietty on Forza 750, siitä ei mihinkään päästä, mutta joskos jo 1/2 hintaa saisi edes jotain järkeenkäypää, tuo 15k€ käytännössä pelkkiin kesäisiin työmatka-ajoihin Hki sisällä kun tuntuu jo pikkasen karvaselta :-\
Suzuki GSF1250SA GT ABS -08

viisnelonen

Odotan mielenkiinnolla kommenttia kunhan olet käynyt koeistumassa tuon x-maxin.. muistaakseni olet pitkäkoipinen niinkuin minäkin ?
taisin lukea rivien välitkin..

Burgman650 ja Satelis 250

HiTec

Lainaus käyttäjältä: viisnelonen - 13.06.21 - klo:13:57
muistaakseni olet pitkäkoipinen niinkuin minäkin ?

Sehän noissa monissa prätkissäkin tulee haasteeksi, jalkapohja kun on tapilla, niin pahimmillaan just se tankin levein kohta on polven kyljessä kiinni :'(
On muuten vaikeuttanut monia autovalintojakin, koivet kun eivät joihinkin vain mitenkään mahdu sinne ohjauspylvään alle ottamatta kiinni milloin cruisen tahi radion viiksiin, vaikka kuinka ratti on vedetty ääri ylös & ulos :-\

Vaan tuosta allekirjoituksestahan noita malleja bongaa, mitkä ainakin ovat passanneet jopa niinkin pitkälle että ovat ostopäätöksenikin liipaisseet ;D
Suzuki GSF1250SA GT ABS -08