Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > Yli 400cc skootterit

Minkä Maxin ostaisi?

(1/31) > >>

pugt200:
Viime kesänä huomasin, että nykyinen motoni on sen verran epäergonominen, ettei sillä jaksa ajella kuin 600-700 km päivässä. Mopolla taas pystyi päästelemään pari vuorokautta putkeen. Siitä syttyi taas ajatus vaihtaa moto maksiskodeen.

Tässä pari, jotka voisivat olla kiinnostavia:

Halpis...
http://www.nettimoto.com/piaggio/x8/1561497

Hinta/laatu/kilometrit
http://www.nettimoto.com/peugeot/geopolis/1501429
http://www.nettimoto.com/piaggio/beverly/1408286

Sportti...
http://www.nettimoto.com/gilera/nexus/1546362

Luksusta...
http://www.nettimoto.com/piaggio/x10/1582273

Mutta antaako pää myöten muutokselle?

HiTec:
No miksei ;D Tuosta alta voi lukea omat kokemukseni näiden 2-pyöräisten parissa ja aika hilkulla oli kesällä ettei talliin olisi tuollainen X10 taas tullut. Mutta skootterilla ajaminen on sitten ihan erilaista kuin prätkällä. Lähinnä pienistä renkaistaan johtuen jokainen pienikin töyssy tuntuu ja ne renkaiden hyrrävoimat puuttuvat lähes tyystin => pitkän siivun ajo ei ole läheskään yhtä rauhaisan leppoisaa mitä se on prätkällä. Toki tuo asennon vaihtamisen mahdollisuus hieman tasoittaa tilannett, prätkässä kun olla jöpötetään about siinä yhdessä asennossa koko ajan. Toisaalta myös skoden lyhyemmät siivut pienen tankin vuoksi tuovat pakostakin myös noita lepotaukoja lisää = tulee myös jaloteltua enempi 8)

Kone:
Piaggio x10 olis minunkin valinta.

kissantassu:
Miten olisi Hondan SW-T 400.
Kaksipyttyinen kone, painoa (n. 250 kg) sen verran, ettei kaikki puuskat heiluttele. Joku noista 400 kuskeista voisi kertoa omista kokemuksista kuluneelta ajokaudelta. Oma kulkineen on 600-versio samasta aiheesta, 400 maksoi hankinta-ajankohtana (3 vuotta sitten) paljon käytettynäkin. Kuluttaa noin litran vähemmän kuin isoisensa, joten tankkausvälin pitäisi olla reilu 400 km.

HiTec:
Ja onhan Hondalla myös NC-sarjan pelit, joista valita haluamansa runko, about saman moottorin ympärille. Ja tuossa pääsee myös eroon prätkälle oudosta sukkanauha-vaihteistosta, kun automaatti on toteutettu kaksoiskytkinaskilla :)

Tai jos sittenkin kaipaa vain automaativaihteista prätkää, niin tähänkin löytyy nykyisin jo aika paljon vaihtoehtoja. Tai sitten joku Gilera GP 800 ja Aprilia SRV 850, joista ei oikein kummastakaan sano onko ne munia vai kanoja ;)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta