Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > Yli 400cc skootterit

Maxiskoottereiden renkaat

(1/26) > >>

maximi:
Kun en löytänyt suoraan tällaista topicia, niin tiedustellaan nyt millä rengasmerkillä porukat on ajelleet ja miten renkaat ovat kestäneet. Ilmeisesti kuitenkin skoottereissa on vähän sama ongelma kuin prätkissäkin että jos ajelee enempi matka-ajoa, niin renkaat tuppaavat kulumaan keskeltä sileiksi vaikka reunoilla olisi pintaa vielä reilusti. Ainakin Michelinillä näyttää olevan rengas, joka on keskeltä kovempaa kumilaatua ja kestää siis matka-ajoa ja reunoilta pehmeämpää. Onko kellään näistä kokemuksia ja ylipäätään minkälaisiin kikometrimääriin olette eri renkailla päässeet. Itselläni ainakin valtaosa ajosta tulee olemaan matka-ajoa eikä kurvien kanttausta. Näyttää tuosssa Honda SW-T600 skodessa olevan vakiona Bridgestone Hoop kumit.

Misukan kumit http://www.michelinpowerpure.com/en/

pekka:
Mielenkiintoinen aihe. Itse ajoin Hoda 300 SH:lla toissa kesänä 11 tkm Pirelli Sport Demoneilla. Pomppivat ja täristävät renkaat, ainakin itselläni. Skootteri oli 2 vuotta ajamaton ylivuotinen ja vika saattoi johtua huolimattomattomasta säilytyksestä, mutta Hondan myyjän ja maahantuojan takuumiesten mukaan kaikki Pirellit vatkaavat. Mielenkiintoinen kommentti edustamansa skootterin ensiasennusrenkaista? Sitten alle alle laitettiin Sava Diamondsit ja vatkailut loppuivat siihen paikkaan. Savalla ajettiin aikaisi keväällä paljon myös karhella asfaltilla, mutta Sava loppui muistaakseni 7-8 tkm jälkeen. Sen jälkeen jo viimekesän puolella ajoin kaksi settiä Michelin City Gripejä, ekalla 9 tkm ja toisella 10 tkm. Nämä siis kaikki takarenkaita, ekat Pirellit vaihdettiin molemmat, tuon hyppimisen poistamiseksi. Tarkemmat kilometrit löytyy tästä ketjusta: http://www.skoottericlubi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2541  Nyt on alla n 5-6 tkm ajettu Metzeler Feel Free. Ja toinen samanlainen roikkuu naulassa allee pääsyään tänä kesänä. Mielenkiinnolla odottelen, pääseekö Metzelerillä noihin Misukan kulutuslukemiin. Ensi syksynä on haaveissa laittaa Metzeler Feel Free Wintec alle, joissa on M+S merkintä, ja joilla voisi satunnaisesti ajaa myös talvella, esim viime joulukuun ajan olisi voinut ajaa talvirengaspakosta huolimatta. Tässä Metzeleristä: http://www.metzelermoto.com/web/products/newproducts/feelfree_wintec/default.page  Tuon Power Puren linkki vei MP renkaisiin, mutta Michelin Power Pure SC on nyt kauden uutuus skoottereihin. Niitä on 17 tuumaisten lisäksi satavana myös muita kokoja. (Tosin ei vielä Hondaan, SH, sopivivia 16 tuumaisia) Tässä Suomessa saatavilla olevia Michelin Power Pure SC, skootterikokoja yhdeltä myyjältä:  http://www.rengaskontti.fi/mp-renkaat/MICHELIN/POWER_PURE_SC

kaahonen:
Hei.

Onko kellään kokemuksia tuosta Misukan POWER PURE SC renkaasta? Hinta luokka sama kuin CITY GRIPissä, kullostaa mielenkiintoiselle tuo kaksoikumiseos jutska. Edellisessä skodessa oli citygrippi ja se vaikutti ainakin tosi hyvälle. Syksyllä/talvella pitäs vaihtaa uusi kumi taakse ja ajattelin citygrippiä mutta rengasliikkeessä suositteli myyjä uutta power pure sc:tä. Kulutuskestävyys kuulemma parempi kuin city gripissä? Onko tietoo kellään?

Kymco:
 :-X

kaahonen:
Paljonko otti vaihtoineen?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta