Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > Yleiset tekniset ongelmat, niiden korjaus ja vinkit

Bensavika

(1/7) > >>

Puuro:
Pahoittelut heti alkuun jos ja kun tämmöinen keskustelu on jo aloitettu mutta millään en löytänyt. Kysymys oli se että Missä bugi ku ei tuu bensa millää tulpalle. Pudottelee pieniä pisaroita putken ja sylkän välistä mut ei tuu tulpalle. Sylkkä,mäntä,läpät ja kaasari vaihettu. Kokeillu kaasarin kanssa tai antaa suoraa imukaulasta bensaa mutta ei eroa. Kyseessä 2t skootteri

Coastside:
Hyvä keino todeta remontin onnistuminen on kokeilla ensin kipinän tulo ja kun se tulee niin kaasutin irti ollessa hieman bensaa imukaulasta sisään. Jos käynnistyy niin sen jälkeen kokeilee kaasarin kanssa jonka bensan saannin varmistaa ensin. Bensahanan saa imemällä auki sen alipaineletkusta.

Puuro:

--- Lainaus käyttäjältä: Coastside - 13.05.22 - klo:05:31 ---Hyvä keino todeta remontin onnistuminen on kokeilla ensin kipinän tulo ja kun se tulee niin kaasutin irti ollessa hieman bensaa imukaulasta sisään. Jos käynnistyy niin sen jälkeen kokeilee kaasarin kanssa jonka bensan saannin varmistaa ensin. Bensahanan saa imemällä auki sen alipaineletkusta.

--- Lainaus päättyy ---
Kipinä kyllä tulee, tulppa ei vain kastu vaikka laittaisi bensaa imukaulasta

Coastside:
Käsitteet on nyt väärin. Tulpan ei ole tarkoitus kastua. Bensa-sumu syttyy sylinterissä kipinän avulla.

Puuro:

--- Lainaus käyttäjältä: Coastside - 13.05.22 - klo:07:22 ---Käsitteet on nyt väärin. Tulpan ei ole tarkoitus kastua. Bensa-sumu syttyy sylinterissä kipinän avulla.

--- Lainaus päättyy ---
Kiitos selvennyksestä. Olisinkohan lukenut motot netin sivuilta että tulpan kuuluisi kastua ja olla ”märän” näköinen jotta bensa sinne tulisi. Tämän takia asiaa ihmettelin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta