Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > Alle 250cc skootterit

Kiinalaisten 125cc skoottereiden huippunopeuksista...

(1/5) > >>

kkossc2:
Mistähän mahtaa johtua noiden kiinalaisten satapiikkien surkeat huippunopeudet? Merkistä riippumatta ilmoitetut huiput ovat vain 75-80km/h. Tehoja kuitenkin löytyy monista 8-10 hv, jonka luulisi riittävän päälle satasenkin nopeuteen. Ainakin myötätuuleen..

Onko välityksissä panostettu kiihtyvyyteen huippujen kustannuksella, huonot variaattorit vai mistä mahtaa olla kyse?

Edellisen johdosta: jos haluaa lisää vauhtia, kannattaako satsata johonkin "multivariin" vai pitempiin perävälityksiin? Viritysosia myyviä nettikauppoja EU:n alueelta?

Skodesetä:
Jwalkki tuota ihmetteli jo aikoinaan.

https://skootterini.com/foorumi/index.php?topic=7826.15

mopotinx3:
Niiden tekniikka on vanhanaikaista.  Neliventtiilikansi löytyy useimmista 125cc kevareista ja joissakin on jopa säätyvät venttiilinajoitukset.
Itsellä on 125 virago, jolla pääsee hädin tuskin sataa. En ole kuullut, että edes merkkiskootterien ruiskumalleilla pääsisi saman kuin Yamaha MT125 kevarilla.  Kannattaa ostaa 250cc tai isompi skootteri, niin homma hoituu edullisesti.
Tälläkin palstalla on juttuja viritetyistä satapiikki kiinaskoottereista, eikä se ainakaan aiheuta ostohaluja. Huohotusta ja muuta kivaa, variaattori ei pysy mukana.  Ostaisin 125 2-t skootterin, mutta niitä ei ole tarjolla järkihintaan.

viisnelonen:
Tuskin riittää 10hv VARIAATTORIvehkeessä yli 100 nopeuksiin. Mulla oli X9/125 missä on 15hv ja huiput oli n 110 . Ja oli kaikinpuolin kunnossa oleva 4V nestejäähykone kaasuttimella.
Tosin on iso skodu ja iso oli kuskikin.. Oli ajettu n 6 tkm kun ostin sen ja vuosi sitten vaihtoi omistajaa.
250 Satelis kulkee n 120-130 ja siinä on 16 KW tehoa, ajettu n 15 tkm ja kunnossa on sekin.

Coastside:
Ilmanvastus kasvaa nopeuden neliössä. Nopeuden tuplaaminen vaatii nelinkertaisen tehon. Laskuri antoi 110 kmh nopeuteen 13 kW fillarille joka likimain vastaa skodea. Pienempi poikkipinta-ala mutta suurempi vastuskerroin.

Laskuri antoi 90 nopeuteen 7,3 kW tehontarpeen fillarille joka painaa 100 kg.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta