Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

yamaha bws ei kiihdy eikä kulje kunnolla

Aloittaja Lumiaura, 18.01.20 - klo:19:22

« edellinen - seuraava »

Sepi6

Lainaus käyttäjältä: Lumiaura - 05.02.20 - klo:16:08
eli tulppa paikallee, kaasari pois ja polkemaan. saako bensanpintaa säädettyä pyörittämällä sitä neulaventtiilin kärkeä?
Bensapintaa voi säätää taivuttamalla kohosta sitä kielekettä joka käyttää/liikuttaa neulaventtiiliä. Toki tarvisi jostain vakoilla mikä on oikea bensapinnan taso. Samalla kannattaa myös varmistaa ettei neulaventtiili vuoda jos vaikka pinta onkin oikea.

http://www.skootterini.com/web/perushuolto-ja-kunnossapito/40-kaasuttimen-puhdistus
****************************************
HD FXSTC -96
Harley Davidson "Rautapää" -78
=====================
EX Piaggio Fly 50 4T, Derbi DRD, Yamaha Jog R, Boatian, Honda Monkey, Aprilia SR50, Derbi Atlantis x2, Tuntsa SuperSport, pappa, Peugeot SV 50.

Lumiaura

sain säädeltyä, mutta ongelmat jatkui. Nyt tilauksessa uusi kaasari, tehoputki, variaattori ja kytkin ... Otin pytyn irti kun katkes sinne pakoputken pultti, niin kampikammion pohjalla oli pieni bensalammikko, onko se vielä voinnut aiheuttaa ongelmia? imin lääkeruiskulla bensat pois

joni_k

tottakai. poltettava seos menee kampikammion kautta ja jos siellä on bensalätäkkö pohjalla seos on aivan liian suuri ja ei toimi.

Sepi6

Vanha neuvo on tehdä yksi muutos kerrallaan, muuten et ikinä pysy perässä missä se vika oikeasti on.
****************************************
HD FXSTC -96
Harley Davidson "Rautapää" -78
=====================
EX Piaggio Fly 50 4T, Derbi DRD, Yamaha Jog R, Boatian, Honda Monkey, Aprilia SR50, Derbi Atlantis x2, Tuntsa SuperSport, pappa, Peugeot SV 50.

Lumiaura

vaikutti suuresti säädöiltä tai sit toi kampikammion bensalammikko, osat on käytettyjä, esimerkiksi kaasari ja putki on ollu samassa mopossa samanlaisella tekniikalla, elikkä valmiiksi säädetyt osat

A_sentaja

Kannattaa silti aloittaa osa kerrallaan annat kammion haihtua kuivaksi, sitten läpät tiiviisti kaasarin kanssa ja koeajo, jos pelaa niin putken vaihto on makuasia. Suurin virhe on iskeä  kaikki kiinni,vain huomatakseen ettei alkuperäinen oire poistunutkaan.
Teoria on sitä, että kaikki tiedetään, mutta mikään ei toimi. Käytäntö on sitä, että kaikki toimii, mutta kukaan ei tiedä miksi...

Lumiaura

mopo toimii nyt hyvin! mutta sellanen homma ilmeni että nyt olin kotitietä eilen ajellut edes takas muutamassa plussa asteessa, ei mitään ongelmaa. Nyt kun lähdin vesisateessa ja asteita plus 2.5 ajamaan isoa tietä muutaman kilometrin kauppaan, niin huomasin että kaasu oli hyvin jäykkä. Takastulo matkalla jäi pohjaan eikä palautunut joten risteyksiin piti mopo sammuttaa että saa käännyttyä turvallisesti. Voiko vaijeri jäätyä tässä säässä, mitenköhän se kannattaa voidella

konenikkari

Kaasuttimen kurkku ja luisti voi runsaasta ilmankosteudesta ja alipaineesta johtuen
jäätyä vielä +4´C lämpötiloissa, hetken seisottuaan ja sulattuaan toimii taas.
Ikävä puoli on että sulaneet vesipisarat saattaa päätyä bensan joukkoon
ja tukkia seuraavalla käynnistyksellä tyhjäkäyntisuuttimen.
Kaasuttimen ajonaikainen lämmitys vois auttaa.
Itse asiassa emme tiedä, keitä olemme ja mistä tulemme...., muusta puhumattakaan ;-)

Lumiaura


Coastside

Tee puhaltimen koteloon reikä kaasarin suuntaan ja taittele alumiinifoliosta peitto kaasarin päälle. Sen pitäisi riittää.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Lumiaura

mitkä on oireet jos kaasariin on päässyt vettä?

joni_k

veikkaan että vaijeri on rispaantunu ja jumittaa. jos kaasarissa on vettä niin moottori ei pelaa. nykii, pätkii, sammuu pahimmassa tapauksessa, röpöttää. itellä kerran nolla kelillä alkoi pätkimään hitusen kierroksilla, mutta onneksi ei matka katkennut. suojamuovi takasin niin ei ongelmia. ite käytän myös bensanlisäainetta joka estää jäätymisen ja mahdollisen veden sitouttaa itseensä.

Lumiaura

Oire on että paikaltaan kun lähtee niin lähtee aivan normaalisti, noin 50m jälkeen alkaa röpöttämään ja pätkimään hiukan mutta taas jos pysähtyy ja lähtee niin aivan normaalisti taas lähtee, täytyy kohokammio avata ja tyhjentää

Lumiaura

Toimiiko jäänestoaine 2 tahdissa, paljon sitä laittaa bensan sekaa?

Mökkelö

Ei toimi , kokeile sillä 98 -bensalla tai pienkonebensalla. Normibensassa on jo alkoholia mukana .