Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > Yli 400cc skootterit

Honda X-ADV

(1/3) > >>

Michel de:
Hondalta on tullut myyntiin 750-kuutioinen "seikkailuskootteri" X-ADV, vähän tuollainen skootterien SUV. Mielenkiintoinen. Vähän moottoripyörämäinen. Ketjuveto.

Ja tietysti pahuksen hinnakas, varsinkin Suomessa (noin 15000€).

Skegge:
Ei jatkoon jos minulta kysytään. Ketjuveto, jonkinlainen vaihteisto variaattorin tilalla, painava, tehoton, ruma skobaksi ja ruma moottoripyöräksi, helkkarin kallis, jne, jne. http://www.hondaprokevin.com/2017-honda-x-adv-review-specs-dct-motorcycle-adventure-scooter-automatic

Lähes samalla hinnalla saisi vaikka uuden VFR 800:n, joka ainakin kaikkine variaatioineenkin on minun mielestäni yksi kaikkien aikojen hienoimpia moottoripyöriä.
https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_VFR800
https://www.youtube.com/watch?v=UIqKSwFXR14
https://www.youtube.com/watch?v=Z2cjNm9uFus

Tietty jos olisi muutama miljoona ylimääräistä niin tallista löytyisi kaikenlaista ja joka lähtöön. Ehkä yksi tuollainen X-ADV:kin...

kaunimik:
Hyvä! Vaihdoin juuri maxiskootterni Honda VFR 800 crossrunnerIin.  Skootterointikin oli hauskaa. Tämä on laukuilla varustettuna toinen ulottuvuus.

Vespister:
Kaikkea sitä Hondakin kokeilee.
Vähän epäilen, että tämä poistuu tuotannosta parissa vuodessa. Senjälkeen sitä myydään ylivuotisina tarjouksessa.

Toisaalta mitään ennakkoluuloja ei pitäisi viljellä, joten ennen koeajoa ei kyseisestä seikkailuskootteista mitään tuomiota kannata antaa. Ties vaikka olisi käyttökelpoinen peli jossain suurkaupungeissa!

Tuosta viimeisestä linkitetystä videopätkästä Nordschleifella: kieltämättä kaunista ja hallitunnäköistä vetoa Vefarilla. Mutta ohitettavat autot ovat kyllä sellainen riskitekijä, että kauankohan noin voi vedellä ennenkuin jotain sattuu..??

Michel de:
Itse pidän Hondasta juuri sen vuoksi, että siellä kehitellään kaikenlaista eivätkä kaikki jää konseptiasteelle, vaan niitä kokeillaan myös lanseerata. Voi todellakin olla, että X-ADV kuihtuu tässäkin ketjussa esiintuoduista syistä muutaman vuoden kokeiluksi, minkä jälkeen se vedetään tuotepaletista pois. Hondalla oli aikanaan (2004-2007) skootterimalli PS250, ns. "Big Ruckus" (Ruckusin/Zoomerin isoveli), jota myytiin Japanin ja joidenkin muiden Aasian maiden lisäksi ainakin USAssa ja Kanadassa. Eipä ollut kai kummoinen menestys sekään, koska vedettiin markkinoilta kolmen-neljän vuoden jälkeen. Sellainen magee industrial-tyylinen vehje...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta