Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Skootterin kuljetus - miten?

Aloittaja Erx, 14.07.23 - klo:08:59

« edellinen - seuraava »

HiTec

Lainaus käyttäjältä: tex- - 15.07.23 - klo:06:46Umpipohjainen autonkuljetustrailerikin voisi olla hyvä vaihtoehto. Siinä on rampitkin mukana.
Ihan tavallinen kippikärry toimii myös melko hyvin, kippi pystyssä, takalaita toimii ramppina ja mopon saa kyytiin vaikka ajamalla jos ei muuten. Hankalin kohta on just siinä kun eturengas on jo kyydissä, takarengas ei vielä. Tuossa kun stoppaat ja jalat ei ylläkään maahan, niin... Tuossa pitää olla hiukka varuillaan myös siinä vaiheessa kun menee ns. kipin yli ja mopo alkaa painamaan lavaa alas. Kerralla liian pitkälle ja alas tullaan rytinällä :-\
Suzuki GSF1250SA GT ABS -08

joni_k

kaveri matkaan joka ajaa sut pelipaikalle ja autosi takaisin. ite ajat skootterilla kotia. ;D

konenikkari

Perinteisesti on vaihtotähti ajettu vaihtopaikalle
ja uudella ajettu kotiin.
Itse asiassa emme tiedä edes, keitä olemme ja mistä tulemme...jo 25 vuotta samalla mopolla.

Erx

No tuotakin mietin.. että ajaisiko uuden pyörän sitten kotiin. Matkaa n 230 km. Josko näin, niin pitäisi lainata vaatetusta maantieajoon.

Aamun tunteina kasailin jo jonkinlaista telinettä kuljetukseen. Pitää vielä säätää paremmaksi ja vahvemmaksi, mutta tuohon suuntaan. Meän kärryllä en lähde viemään, vaan vuokraan saman levyisen (125 cm) kärryn kunnon kiinnityslenkeillä. Jos tulee kehitysideoita tuohon telineeseen, niin sanokaa toki.  ;)


Coastside

Ruuvinväännin mukaan jos renkaanleveys ei uudessa mätsää.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Erx

Lainaus käyttäjältä: Coastside - 15.07.23 - klo:14:12Ruuvinväännin mukaan jos renkaanleveys ei uudessa mätsää.

Kyllä, näin oli tarkoituskin. Tuo on tehty speedfightin rengasleveydelle. Hyvä pointti kyllä!

tagatubos

Lainaus käyttäjältä: Erx - 15.07.23 - klo:13:51Aamun tunteina kasailin jo jonkinlaista telinettä kuljetukseen. Pitää vielä säätää paremmaksi ja vahvemmaksi, mutta tuohon suuntaan. Meän kärryllä en lähde viemään, vaan vuokraan saman levyisen (125 cm) kärryn kunnon kiinnityslenkeillä. Jos tulee kehitysideoita tuohon telineeseen, niin sanokaa toki.  ;)


Tuohan näyttää jo oikein pätevältä tuelta.
Coastsiden huomio on hyvä.
"Ken juo OLUTTA, se nukahtaa helposti, ken nukkuu pitkään, ei syntiä tee, ken ei syntiä tee, hän taivaaseen pääsee!
Juokaamme siis OLUTTA!" -Martin Luther

Kari69

Lisäsin omaan kärryyni 4 kiinnityssilmukkaa. Puuilossa oli vain 2 kpl. Ostin lisää Bauhausista. Ne oli miltei samanlaiset tukevat kuin Puuilossa mutta maksoivat vähemmin. Se oli yllätys.

Erx

Lainaus käyttäjältä: Kari69 - 16.07.23 - klo:17:20Lisäsin omaan kärryyni 4 kiinnityssilmukkaa. Puuilossa oli vain 2 kpl. Ostin lisää Bauhausista. Ne oli miltei samanlaiset tukevat kuin Puuilossa mutta maksoivat vähemmin. Se oli yllätys.

Minä tässä mietin, että laittaisinko tuohon omaan kärryyni myös. Pohja on kyllä aika lailla kulahtanut, että kestäisiköhän pohja kuormitusta. Pitäisi melkein vaihtaa koko levy. Näillä näkymin vuokraan parempi kuntoisen kärryn ja vien sillä skootterin.. josko kaupat nyt tehdään.

Kari69

MOTONET: Peräkärryn vuokraus maksaa 10 € / päivä (vuokraa aamulla ja palauta illalla).

PappaSkootteri

Lainaus käyttäjältä: Erx - 15.07.23 - klo:13:51No tuotakin mietin.. että ajaisiko uuden pyörän sitten kotiin. Matkaa n 230 km. Josko näin, niin pitäisi lainata vaatetusta maantieajoon.

Aamun tunteina kasailin jo jonkinlaista telinettä kuljetukseen. Pitää vielä säätää paremmaksi ja vahvemmaksi, mutta tuohon suuntaan. Meän kärryllä en lähde viemään, vaan vuokraan saman levyisen (125 cm) kärryn kunnon kiinnityslenkeillä. Jos tulee kehitysideoita tuohon telineeseen, niin sanokaa toki.  ;)


tuota telinettä mielestäni mahdollisuuksien mukaan voisi "takapäästä" alentaa sillä monessa esim 10" renkailla varustetuissa voi kurakaari ottaa kiinni kun rengas painuu kakkoskakkosten väissä alas...
Dacia Duster 4WD 1,5D
Harley-Davidson Dyna
Vespa LX 50 2T
Vespa PX 150
Vespa Sprint
Piaggio Fly 50 4T
Peugeot Elystar 50 2T

Coastside

Kun tekee vinotuet, ei takapoikkilautaa tarvitse.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Erx

Nonniin, huomenna liikkeelle  :o Päädyin vuokrakärryyn, kun oma vanha kärry on aika hapruinen. Vuokrakärry 25 cm leveämpi, joten pittää huomenissa näprätä tuota telinettä. Testasin jo tuohon olemassa olevaan speedfightia, niin hyvin se kyllä jämäköitti. Toki Hondassa eri rengasleveys.. joten telinettä sitten muokattava kun Honda tulee kärryyn. Katsotaan..  ;)

tex-

Jos PCXän ostat niin siinä on hyvä ja leveä keskituki.
Honda PCX -17
ex Honda Lead

Coastside

Keskituen voi sitoa hihnalla etupyörään ettei se kaadu.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04