Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Kiinalainen vastaan muut

Aloittaja Tapsa, 28.04.07 - klo:10:16

« edellinen - seuraava »

dealer

Niin, tarkastettu on mutta ei ole ollut säätötarvetta. ::)
Tätä menopeliä huolletaan liiankin tiheään. ;D


Samppa

Kokeileppas kuitenkin vaihtaa se akku. Itselläni on ollut samaa ongelmaa huonojen akkujen kanssa. Akku on kyllä saattanut jaksaa hyvinkin pyörittää vehkeen käyntiin, mutta useampien sähkölaitteiden yhtäaikaista kuormitusta se ei ole kunnolla jaksanut. Voihan myös olla että  virtajohto on jostain kohtaa huonosti kiinni ja yhden, tai parin johtimen pinta-ala ei riitä virran kuljetukseen.
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.

dealer

Jossain oli muuten juttua siitä että ongelma olisi kaikissa -06 mallisissa MTX-2:ssa.
Näissä on kahdet ajovalot ja mm. 4 parkkipolttimoa edessä, silläkin on vaikutuksensa.

Samppa

No silloinhan virtakapasiteeti ei yksinkertaisesti riitä noin monelle härpäkkeelle.
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.

Partanen

Vespa HPE 2021
Vespa PX200 E 2003

dealer

LainaaNo silloinhan virtakapasiteeti ei yksinkertaisesti riitä noin monelle härpäkkeelle.

Homma ei mene ihan niinkään; jarruvalopolttimohan ottaa virtaa vain 21 wattia eikä se ole juuri se korsi joka katkaisee kamelin selän, kokeilin ilman toista ajovalopolttimoa ja parani muttei läheskään tarpeeksi.
Kytkentää pitäisi muuttaa jotenkin mutta kun ei ole olevinaan aikaa perehtyä tuohon.

Olikohan vielä niin että vilkut ja jarruvalo toimivat virta päällä kone sammuksissa joten ne saavat virran akulta, ajovalot eivät toimi muuten kuin koneen käydessä.
Mitenkähän jos kytkisi ajovaloillekin virran akusta...

Näissä on ollut niin vähän valopuolella johtovikaa tms. häiriötä (ainakaan takuuaikana) etten ole päässyt työpaikallakaan tarkemmin tutustumaan kytkentöjen sielunelämään.

Kappas Vaan

Pitääkö kummankin ajovalopolttimon palaa yhtaikaa? Vai onko toinen kaukovalo ja toinen lähivalo? Mopossa ei riitä virta kahden lähivalon samanaikaiseen käyttöön?

dealer

Molemmissa on sekä lähi- että kaukovalo.
Tosiaan kokeilin yhdellä polttimolla, parempi niin muttei hyvä.

Kappas Vaan

Mielenkiintoista . omassa skootterissani on myös kaksi umpiota, H4- polttimot ja linssityyppiset umpiot. Kummatkin palavat erikseen, toinen pitkille ja toinen lyhyille valoille.Katsopa lukeeko valojen kehyksissä/lasissa että kumpikin on tarkoitettu lähivaloksi. Tämä voisi olla syy sähköjen riittämättömyyteen. Sähkö ei vaan riitä kulutukseen vaikka kaikki olisi muuten kunnossa.

FrozenCorpse

Ovat niin heppoisia, kun on kapeet renkaat, kova ja neliömäinen penkki ja toi huono kiihtyvyys. Vetoa ei juurikaa löydy mäkiin ja huollotki pitää tehä vaikka minkä tahon ja mutkien kautta.
"Frozen. Sä olet kyllä pessimistisin foorumilainen.  :o "

Kenzy

Pyhpah, turhaa yleistämistä tuommonen ;) Huollot tehdään kotipihassa, johon kääntyy kaksi mutkaa isolta tieltä :) Tottahan se on, että ei Kiinan-skootteria kannata välttämättä hommata, ellei omaa lievää itsetuhoista ajattelutapaa ja armotonta kiinnostusta ropata mopoa. Itse en voisi parempaa "hermolomailua" tietää tällä hetkellä kuin tuo mopon ropaus, eikä mopossa tosin mitään vikaa ole ollutkaan, on ollut vaan pakko purkaa kaikki ja rasvailla liikkuvat osat ;) Penkki on hyvä ja oikealla korkeudella, renkaat on leveät ja 12-tuumaiset, hyvä peli, mutta en välttämättä haluaisi tonhintasta skuutteria huolloissa käyttää, 120 euroa lupasivat ensihuoltohinnaksi :D
Baotian BT49QT-12 vm. '07

Baotian

Juuri niin , Kenzy.
12" tuuman renkaat ovat omassanikin ja penkki erittäin hyvä ajamisen kannalta.
Mäkiin saa enemmän vetoa rullien vaihdolla, mutta en ole nähnyt sitä tai rivakampaa kiihtyvyyttä toistaiseksi tarpeellisiksi.
Renkaat tosin ovat muovivoittoiset ja ne menevät vaihtoon keväällä.

Tiina89

Lainaus käyttäjältä: FrozenCorpse - 09.08.07 - klo:13:50
Ovat niin heppoisia, kun on kapeet renkaat, kova ja neliömäinen penkki ja toi huono kiihtyvyys. Vetoa ei juurikaa löydy mäkiin ja huollotki pitää tehä vaikka minkä tahon ja mutkien kautta.
Tuo penkki on kyllä tosi huono  :(

Partanen

On varmasti totta, että on olemassa parempia skoottereita (ja penkkejä) kuin kiinalaiset. Itse en tosin ole kokeillut muita, enkä edes uskalla. Saattaisi tulla vaihto ajankohtaiseksi. Muut kuin kiinalaiset ovat varmasti monilta ominaisuuksiltaan parempia. Silti hinta on se mikä ratkaisee mopoissa, minun mielestä. Kiinalainen pitää siten pintansa.

Kun kaverin tämän vuotista 4-tahti 250 kuutioista Vespaa ajelee, niin ei kehtaa samana päivänä Baotianista paljon puhua. Mutta on vähän eri numerot hintalapussakin. Aivan loistopeli tuo Vespa kyllä on.  ;)
Vespa HPE 2021
Vespa PX200 E 2003

Baotian

Eipä penkissä ainakaan mulla ole mitään valittamisen aihetta. Tosin penkki on erilainen kuin niissä ihan hinnat alkaen- kiinanskoottereissa.