Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

2t sisäänajo

Aloittaja Mopomiäs98, 16.03.14 - klo:09:58

« edellinen - seuraava »

Mopomiäs98

Kertokaas nyt vähän mitä pitää muistaa uuden kaksitahti moposkootterin sisäänajossa? Kannattaako ohjekirjaa noudattaa? Miten pitää huoltaa sisäänajon jälkeen? Kuinka helposti voi hajota "vääränlaisessa" ajossa? Speedfight 3 LC kiikarissa.

Palosella

Eräs paikallisen mopoliikkeen myyjä sanoi joskus sisäänajosta, että muuten ihan normiajoa, ei kuitenkaan pitkiä matkoja kaasu pohjassa eikä het ensimmäisenä (esimerkkinä) sanoi Hyvinkäältä Hämeenlinnaan. Eli ei pitkää matkaa alkuun.

Coastside

Männän ja pytyn osalta se on tarpeen ja 50 km riittää. Esilämmitys paikoillaan ja täyskaasulla vetoja ja väliin puolikaasua. Viileä sää on eduksi.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Mopomiäs98

Entä mitä kannattaisi tarkistaa sisäänajon jälkeen? 300, 500, 1000km jälkeen jotain huoltoa?

Coastside

Tulpan väri kannattaa tarkistaa ja suurentaa suutinta jos on valkoinen eriste tai ainakin viileäpää tulppaa tai neulan nostoa.
Peräöljyt vaihtaa pian. Tarkistaa ettei mitään ole löysällä.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

kani

Kovaa ajoa sisäänajon jälkeen ja huolehdi että tuorevoitelusäiliössä on öljyä ja bensatankissa bensaa!

pugt200

LainaaEntä mitä kannattaisi tarkistaa sisäänajon jälkeen? 300, 500, 1000km jälkeen jotain huoltoa?

Huoltokirja ja takuuehdot varmaan kertovat milloin ensihuolto pitää tehdä/teettää. Usein se on 500-1000 km jälkeen tai esim 3 kk:n jälkeen jos kilometrit eivät ole täyttyneet. Itse noudattaisin noita ohjeita tarkasti, koska olen joutunut takuuta käyttämään muutaman kerran. On paljon helpompaa hoitaa homma kun ei tarvitse selittää miksi on törppöillyt.

Partanen

Mielenkiinnosta kyselen, että miten ohjekirja neuvoo sisäänajon suorittamaan? Neuvovatko laittamaan myös bensan sekaan öljyä? Vai onkohan öljypumppu säädetty pumppaamaan suurempaa annosta. Voi olla hyvä tarkastaa sisäänajon jälkeen, että pumppu on oikeissa säädöissään, ettei turhaan mene paikat tukkoon.
Vespa HPE 2021
Vespa PX200 E 2003

Samppa

Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.