Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Sähköskootterit ja hybridit

Aloittaja Coastside, 22.03.08 - klo:11:47

« edellinen - seuraava »

Hermanni

Lastentaudeista en osaa sanoa, mutta tuo minun ensimmäinen sähköskootterini (Fude Eco) on kaverillani ja neljä vuotta sillä on ajeltu ongelmitta.
E-Max 90s minulla on ollut jo kolme vuotta, se joutui kyllä huollossa käymään mutta takuut toimii todella kiitettävästi E-Maxin osalta.
Vanhimpaan E-Max versioon verrattuna on moottorinohjaus nykyään sivistyneempi, eli tehot tulee huomattavasti pehmeämmin kuin aiemmin.
Tuon huomaa varsinkin huippunopeudella, ennen kun nopeus vähän laski sallitusta tuntui selvä nykäys kun moottorille annettii lisää tehoa jotta nopeus pysyi vakiona.
Nyt tehon lisäys rasituksessa tulee paljon pehmeämmin...
E-Maxin lithium akuilla varustettua mallia odotellessa, sellainen tulee varmaankin taloon kun vain saisivat niitä vain myyntiin.
Noissa halvimmissa kiinalaiissa sähköskoottereissa (mm Fude Eco) näyttää olevan samat ongelmat kuin polttomoottorimalleissa, eli kumiosien laatu ja iskarit.... 
E-Max 90S

Coastside

NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

khaosaming

#77
Toivottavasti näistä kuullaan vielä jotain: Honda EV-Neo. Muistuttaa Super Cubbia mielestäni aika paljon.

http://world.honda.com/news/2011/2110615EV-neo-Electric-Scooter/index.html

LainaaHonda announced that the EV-neo electric scooter will make its European debut. A Demonstration Program in conjunction with Barcelona City Council will get underway from the beginning of July 2011. EV-neo is a battery electric scooter with zero in-use CO2 emissions. Representing a significant development in its EV European activities, Honda will provide Barcelona City Council with 18 EV-neos for the period of one year.

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=4aTFxg3z4v8

Kuvia:
http://www.twowheelsblog.com/post/6596/honda-ev-neo-electric-scooterEDIT: lisätty kuva Wikimedia Commonsista

Four wheels move the body, two wheels move the soul.

purgiaali

LainaaThe EV-neo operates using a 2.8kw motor and a Lithium-ion battery and has a range of 34km at 30km/h on level ground
Melko pienet on patterit, jos  ei  tuon pitemmälle pääse  :o

Coastside

Filkassa näytti että akku on irroitettavissa, joten vaihtomahdollisuuskin on vaikka maksaa toisen akun.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

pugt200

Velipoika haluaisi ostaa sähköskoden mutta saako parilla tonnilla kunnollisen? Pösön Vivacity olisi hieno mutta liian kallis tälle työmatkailijalle.

khaosaming

Lainaus käyttäjältä: purgiaali - 06.04.12 - klo:20:29
Melko pienet on patterit, jos  ei  tuon pitemmälle pääse.
--------------------
Joo, ja akku latureineen vie kaiken tilan penkin alta, jossa muissa skodeissa pidetään tavaroita. Normaali lataus peruslaturilla vie 3,5 tuntia. Järeällä tallissa pidettävällä laturilla latausaika putoaa alle tuntiin. Artikkelissa väitetään, että jopa puolessa tunnissa olisi akku täynnä. Tällainen laite sopii käyttäjälle, jolla on molemmissa päissä, kotona ja töissä, mahdollisuus latailla. Joku toimitusjohtaja tai yrittäjä voisi varmaan suurkaupungissa huvikseen pörräillä saasteettomalla ja äänettömällä skootalla golffaamaan. Japanin kaltaisessa maassa varmaan käyttökelpoinen tiheästi rakennetulla urbaanialueella, jossa on paljon pieniä sivukatuja ja kortteleita. Yksi käyttömahdollisuus olisi ehkä delivery-tyyppinen toiminta tai postinjakelu.

Tuolla lisää kuvia ja tietoa:
http://reviews.cnet.com/2300-13746_7-10008225.html?tag=mncol
Four wheels move the body, two wheels move the soul.

pekpel

Lainaus käyttäjältä: pugt200 - 06.04.12 - klo:21:02
Velipoika haluaisi ostaa sähköskoden mutta saako parilla tonnilla kunnollisen? Pösön Vivacity olisi hieno mutta liian kallis tälle työmatkailijalle.

Oisko tollanen kiva:

http://www.nettimoto.com/muu-merkki/muu-malli/1285287
En ole oikeassa, mutta en väärässäkään..

pugt200

Tuo Bella-tyyli ei askeettiselle velipojalle ole paras  :D, mutta muuten nuo ominaisuudet ovat paperilla oikeinkin sopivat. Kiitos vinkistä. Onkohan Keewayn sähköpeleistä kokemuksia?

purgiaali

Minulla työmatka yhteen suuntaan on noin 18km, eli  molemmissa päissä  pitäisi tuollaista latailla. Ahkerasti jos tuolla tahkoaisi menemään, niin tuhannen latausta saisi täyteen noin kolmessa vuodessa, jonka jälkeen akku lienee vaihtokunnossa. Paljonkohan tulee akulle ja kilometreille hintaa  ::)

khaosaming

#85
Näitä pitäisi olympialaisten edellä alkaa näkyä: Mini Scooter-E.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1314640/Mini-unveils-electric-scooter-costs-1p-mile.html

LainaaOn sale: predicted 2012 - in time for parent company BMW's sponsorship of all official transport for London Olympics

Video:
http://youtu.be/L-DnEsQnuLI

Motorcycle USA:n artikkeli.

LainaaThe MINI Scooter E Concept uses owner's smartphones as an ignition key. Riders can also run their music and navigation system through their phones while riding.

Four wheels move the body, two wheels move the soul.

pena

#86
KESKISUOMALAINEN LEHDESSÄ ON KUVA  AURINKOSÄHKÖLLÄ TOIMIVASTA SKOOTTERISTA http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/taas-uusi-kesatempaus-nyt-ajellaan-aurinkosahkolla-halki-suomen/1198464

pena

kiinnostaisi tietää ,tarviiko kyseinen perävaunu valoja ja suuntavilkut ja peittäähän tuo kilven näkyvyyttä.kyseisen virityksen painosta puhumattakaan.

Coastside

http://www.ksml.fi/incoming/2012/05/24/menopeli.jpg/BINARY/original/menopeli.jpg
Tuon kuvan perusteella siinä on tikkaista tehty runko, pyörätuolin pyörät ja laiton takaheijastin. Se pitää olla 10 cm sivuinen kolmio, ei hitaan ajoneuvon kolmio. Paneli alhaalla ollessa näkyy mopon takavalot ja rekkari. Se ylhäällä se on tuulessa vaarallisen tuuliherkkä ja voi kaatua.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

pena

#89
tosiaan, sehän on kansi ylhäällä vain varastoitaessa energiaa, ajossa se lasketaan alas :-[ täytyypä seurata matkan edistymistä jos kyseisellä henkilöllä on kotisivut,aurinkoa ainakin tarvitaan ,pilvisellä säällä matkanteosta ei tule mitään, ellei avusta bensalla.600l jos menee 20000km kennojen hinta tulee samoihin,saharassa oiva kulkupeli jos sais vielä kennojen tehon tuplaantumaan, pienenemisen ohessa.