Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Minkä skootterin ostaisi??? (yleinen kysely, pohtimiset jne.)

Aloittaja sebastian34, 29.04.07 - klo:06:19

« edellinen - seuraava »


Coastside

#1577
Epäilinkin jo ettei kukaan sillä lähde ranskasta ajamaan. Matkatkin jo pari sataa sinne ja alv,it päälle ja epävarma kulkine ajaa pitkää matkaa.

Tietysti joku postikuljetus ei niin mahdoton ole.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

joni_k

kyllä ne kohta tuovat kiinaruiskuja uskoisin myös. hinta voi olla kallis alkuun. tiukkenevat päästödirektiivit iskee, vähän niinku mankeissa.

Rific

#1579
Laitoin tiluuseen nyt tuon keewayn f-act evo 4e ruiskuskootterin. Nähtäväksi jää millainen laite kyseessä.. Palaan asiaan kun kerään kokemuksia. Edelliset menopelit Piaggio NRG 98 ja Kymco agility 08 aihettanut enimmäkseen romplattavaa kuin ajoa. Ajaa haluan, nautiskellen, maisemia katsellen. Autolla ajan kiireellisimmät menot. Oletuksena tietty mennään että saan ainakin takuuajan (2v) ajella ilman käsien rasvaantumista  ::)

Mökkelö

Hobbyhallissa hinta sille on nyt 1690 € + toimituskulut. Ei ihan halvimmasta päästä.

Rific

#1581
1580€ kärkkäiseltä tilasin, niillä on tosin nyt jotain ongelmia toimittaa kyseistä tuotetta. Kyselin perään kun tilaus jumittaa tiedoissa, eivät tienneet ja ovat luvanneet ilmoittaa jo kahdesti eikä mitään ole kuulunut.. ::) Aspa on nyt kohdallani niin huonoa että täytyy varmaan perua..

EDIT: saivat matkaan, perillä ensvikiikolla..

jwalk

#1582
Onkos kellää tietoa, että onko tuo Keewayn moottoripuoli ruiskua lukuunottamatta esim. GY6- pataan pohjautuvaa, vai ihan uutta suunnittelua?
Kiinnostaa ensinnäkin lapsekasta mieltäni virityspotentiaali?
Kun noita kinukin viripalikoita hyllystä löytyy...

Coastside

NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

jwalk

Lainaus käyttäjältä: Coastside - 28.03.19 - klo:17:19
https://www.youtube.com/watch?v=oe5RkTcs4ek

näyttää 139qm malliselta.
näyttää kyllä. Mutta videon otsikossa 2-stroke??? eikä bore/strokekaan vastaa peruskinkin lukuja?

Coastside

#1585
Tuohon lohkoon ei 2-tahtaria saa millään. Mistä lie napannut specsit. Kun on se taotao samalla koneella ja ruiskulla niin siihen viittaa.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

jwalk

#1586
Lainaus käyttäjältä: Coastside - 28.03.19 - klo:17:34
Tuohon lohkoon ei 2-tahtaria saa millään. Mistä lie napannut specsit. Kun on se taotao samalla koneella ja ruiskulla niin siihen viittaa.
eli taidan passata nuo värkit, ennenku tulee oikeesti faktaa/kokemuksia joltakin. Kunhan tän kevään ja syksyn päristelen perinteisellä kakstahdilla, niin sitten varmaan paluu kinkkisydeemiin. Kun tosiaan palikoita löytyy ja mitään järkeä niitä kaupata. Käyttöarvoa rutkasi enempi.
Vaikka (vieläkin) isompaa skotua hiljakseen tulossa, niin se varsinainen mopo pysyy talossa kauppakassina.

Coastside

Kysyin kärkkäiseltä. Saa nähdä mitä vastaa.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Palosella

Tuo tuossa videossa on kyllä 4t ruiskukoneella. Näkee putkesta. 2-tahdeissa on sellainen tehoputken näköinen viritys vakiona.

jwalk

Muistuu mieleen kiinanskoottereiden maihinnousu. Kukaan ei tienny mitään, halpoja oli, ei tietoa kuka huoltaa, mistä varaosia??? Mut niin vaan niitä myytiin, niillä ajettiin ja nyt ollaan viisaampia!