Skootterini.com

Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) => Yleiset tekniset ongelmat, niiden korjaus ja vinkit => Aiheen aloitti: Aussie - 16.05.09 - klo:10:03

Otsikko: Vesijäähdyteisen nesteiden pysyvyys
Kirjoitti: Aussie - 16.05.09 - klo:10:03
Onko kenelläkään ollut sellaista vikaa, että jäähdytysnesteet pyrkivät väkisin ulos vesipumpunlaipasta? Laite oli juuri huollossa kyseisen vian takia ja ajaessani koneen kuumaksi vaiva ilmeni uudestaan. Laipan ja lohkon väliin ilmestyy silmin havaittavaa jäähdytysnestettä koneen saavuttaessa max. lämpötilansa. Mielestäni ei saisi näkyä, eihän jäjestelmä toimi kunnolla, jos jostain pääsee paineet pihalle. Jos teillä on ollut samaa vaivaa, miten se saatiin korjattua? Minun mielestäni, jos laippa on tehtaan asennuksen jäljiltä hiukan taipunut, niin eihän siinä mitkään tiivisteliimat auta, vaan uusi vesipumpunlaippa tilalle.
Otsikko: Vs: Vesijäähdyteisen nesteiden pysyvyys
Kirjoitti: Coastside - 16.05.09 - klo:11:53
Jos alumiiniosan liitospinta on sileä, voi sen hioa suoraksi tasoa vasten santiksella. Se TI-väelle, mutta korjaamo saa fiksata työnsä jos on aihetta.

Tiivistesilikonit on käsittääkseni vain korkkitiivisteen korvaajia, ei pahvien tai O-renkaiden. Tiivistepahvia saa arkkeinakin ja on työläs mutta edullinen.