Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Suzuki

(todella)Pitkät matkat mopolla.

(1/5) > >>

larentso:
Hei!
Täälä kertaa vähän tällaista erikoisempaa asiaa! Eli uhmakas reissu pitäisi tehdä tulevana kesänä. Nimittäin Porista mopolla Maarianhaminaan saaristotietä pitkin. Kilometrejä tulee karkeasti sanottuna 1000km. Mopona toimii Suzuki Love vuodelta -86. Kun ostin mopon oli taulussa 8400km. Nyt on ajettu noin 3000km ilman mitään ongelmia. Mitä kävisitte moposta läpi ennen tollaista matkaa? Vaihdettu kampiakselin stefat 3000 km sitten, takajarruvaijeri, nopeusmittarin vaijeri ja jarrupalat jousinen eteen ja taakse. Mietin vain, että onko kampiakselin laakerien, männänrenkaiden ja vaihteiston kunnon tarkistaminen hiukan yliammuttua. Mukaan tulee ainakin varatulppa 2 kpl varasulakkeita. Mitä muuta ottaisitte mukaan? Kiitän vastauksestanne jo etukäteen.

-Larentso

Kone1:
Ainakin sen kuminpaikkaus spray nyt ainakin.

PappaSkootteri:
Suzukissa hieman heikkoa latailla puhelin joten sellainen "powerpack" jos joutuu paljon soittelemaan apua jäätyään tielle...
Täälläkin tosin on keskustelu jossa lupaillaan "jeesiä" joten kannattaan siihenkin tutustua jos vaikka jeesin tarjoajia osuu reitille...

tatza:
Jep. Kännykän vara-akku lienee tärkein juttu, sitten heti sen jälkeen peräkärry tai pakettiauto lähtökuopissa, jos kummiskin joku posahtaa. Jos ja kun pääset lauttarantaan asti, niin sitten se kestää takaisinkin. Ahvenanmaalla etäisyydet on lopulta aika pieniä. Runsaasti vaan aikaa matkaan, sadekamppeet föliin ja eiköhän se siinä.

Jos malttaa ajaa tuppi ei-ihan nurin, niin sitten kestää paremmin. En tiedä onko Lovessa variaattoria tai siinä prikkaa, mutta voimansiirron välitykset kannattaa laittaa aika pitkiksi.

EDIT:

Ainiin, ehkä kaikkein tärkeintä on ottaa matkalle mukaan kaveri... :)

PappaSkootteri:
Mekaanikko kaveri :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta